Loading . . .

Placerea amintirii care doare

Nu am sa incep cu siroposenii de sentimente si dureri si raniri si rahaturi de acest gen pentru ca nu despre asta este vorba. Este usor uimitor ca atunci cand zic amintire, placere si durere poti sa te referi la ceva care nu contine sentimente. Discutia despre sentimente este una destul de lunga ā€“ in general ā€“ nu vreau sa o incep iar pentru ca ne invartim intr-un cerc pe care nu l-am mangaiat indeajuns ca sa fie vicios. Nu vreau sa vorbesc despre sentmente pentru ca in momentul in care voi baga acest lucru in texte si tu nu imi vei mai reprosa ca folosesc cuvinte grele totul o sa aiba un inteles complet diferit, iar rezultatul pe care-l dresc eu este ca totul sa aiba intelesul pe care-l urmaresc. Sa nu fie interpretabil chiar daca este greu sa nu interpretezi atunci cand vine vorba despre amintiri si dureri.

Oare la ce fel de dureri crezi ca ma refer? La ce fel de amintri crezi ca ma refer? Iar imi subestimezi capacitatea de a imagina anumite lucruri? Capacitatea de a descrie in cuvinte trairi care se intampla doar in capul meu? Nu fi atat de surprins de ceea ce se intampla in capul meu, acesta este unul dintre motivele pentru care textele sunt atat de vii, unul din motivele pentru care sunt indeajuns de vii incat atunci cand le citesti imi simti respiratia pe piele.

Am observat ca ti-ai amintit discutia noastra ocolitoare despre momentele n care eu imi doresc sa fie sexul mai dur. Chiar daca nu dur este neaparat termenul pe care il caut, sau care s-ar potrivi mai bine, este totusi cel mai apropiat. In general atunci cand te apropii de sfarcurile mele ma trag. Ai mai observat tu cu ceva timp in urma ca daca atunci cand esti adanc in mine si suspin de placere, ma poti trage usor de sfarcuri iar eu brusc incep sa ma comport diferit. Si eu sunt uimita uneori de cat de brusc ma schimb in acele momente. Undeva in creierul meu atitudinea fata de tine se schimba. Ai observat asta, imi place cand observi lucruri de acest gen. Stiu ca tu esti atent la detalii.

Sexul dur are deasemenea un singur efect secundar. Placerea se intensifica pe masura ce duritatea este mai intensa. Efectul secundar este ca a doua zi te poti trezi cu vanatai usoare pe fund, febra musculara la intercostali si umeri, dureri de scalp usoare cand te piepteni (pentru ca el a uita sa-si mai lase mana din cap iar tie iti place), preferata mea : sensibilitatea sfarcurilor de cate ori vei lua o bluza, de cate ori te vei intoarce pe burta, de atatea ori incat va deveni enervant aerul acela rece care-ti face sfarcurle sa se intareasca.

De cate ori, suferind de un efect secundar , te lovesti de sentimentul de inconvenien pe care ti-l ofera, iti amintesti de unde il. Iti amintesti si retraiesti in mintea ta diverse bucati din acele 7-10 secunde in care ai simtit ca te urci pe pereti de placere, ca tot corpul tau era inundat de atat de multa placere incat ai transpirat mai rau ca atunci cand trebuia sa fugi pe banda.

Placerea amintirii dureroase. Placerea de a rememora si a te trezi zambind. In capul tau se reiau intr-una acele secunde de sex nebun si delicios pe care le-ai avut. Totul este o placere a unei dureri. Totul este un cerc vicios pentru ca a fost mangaiat atunci cand a fost nevoie. Totul este o insiruire de fantezii pe o minte bolnava care cauta fara oprire motive.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post O fata desteapta
Next post Am asteptat-o pe Sara

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: