Loading . . .

Nu vreau

Sunt setata de un orgoliu pe care refuz sa recunosc ca-l am. Sunt setata sa urasc nu sa ador. Sunt setata sa reneg tot ceea ce ma scoate din zona mea de comfort, tot ceea ce ar avea vreodata sanse sa-mi displaca. Refuz sa agreez tot ceea ce este adorat in jurul meu, vreau sa raman ultimul hater care emana ura prin fiecare por. Pe cat ma vede lumea de iubareata si de draguta, incerc sa pastrez si sa eman ura din mine la fiecare moment potrivit. Incerc din tot sufletul sa arunc cu ironii, sarcasme si comentarii de doi lei de cate ori am ocazia catre toti oamenii din jur pe care pot sa-i indepartez in loc sa-i apropii. Nu vreau prieteni, m-am saturat de oameni, vreau doar sa ma distrez, sa-mi fac de cap, sa !

Momentul acela in care apare un EL care sa-mi blocheze respiratia il urasc. Il urasc mai ales cand gasesc acel EL dorit si fanteziat de domnite. Acel EL care nu este stilul meu si pe care mi l-as dori mai degraba ca prieten, dar se apropie atat de mult de mine incat mi l-as dori ca muz. Nu vreau sa descopar cat de umani si simplii sunt oamenii din jurul meu. Nu vreau sa descopar ca si El e om ca mine, ca e simplu sau mai mult de atat, ca avem lucruri in comun. Nu vreau sa ma izbesc de o persoana care-mi seamana, dar care imi e complet opusa. Nu vreau sa devin diva nimanui, pentru ca eu trebuie sa-mi raman propria mea muza. Vreau sa ma lupt in continuare cu egoismul meu, pentru ca este singurul lucru care mi-a mai ramas. Am ucis orgoliul pentru pretul unui pachet de tigarii la fiecare doua zile, sau poate chiar zilnic. Nu vreau sa stiu cat ma va costa sa-mi ucid egoismul. Banuiesc ca ma va costa viata, banuiesc ca ma va costa felul meu de a fi. Sunt sigura ca-mi va aduce multa bucurie pe care am sa o urasc.

Cliseic. Poetic. Erotic. Muz. Diva. Nu vreau !

Te rog sa nu ma mai privesti asa, te rog sa nu mai imi soptesti in ureche ca-mi vei fura o tigara sau o gura din sucul meu. Ai si tu acelasi suculet, de ce saracia nu profiti de al tau? De ce trebuie sa-mi bei suculetul? E al meu ! Tutunul, plamanii, gandurile, cuvintele. Lasa-mi-le pentru ca sunt singurele lucruri care ma mai compun, asa cum sunt eu. Urand iubirea si iubind muzele.

Coincidenta : suntem doi cautatori de muze care se plang. Ar trebui sa stam departe unul de altul!

225 069

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Conspiratia universului
Next post In cautarea de sentimente umane si constiinta

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: