Loading . . .

In cautarea de sentimente umane si constiinta

Nu stiu de cele mai multe ori ce sa mai cred. Mai rau – ce sa mai simt. Nu imi dau seama daca ar trebui sa-ti fac o insiruire a tuturor gandurilor mele sau a trairilor pe care mi le-ai facut. Nu imi dau seama daca trebuie sa ma apuc de un anumit lucru sau trebuie doar sa ma opresc. Ma simt atat de umana si de slabita, eu, cea care ma credeam invincibila. Ma gandesc ca toate astea se vor sfarsi si voi redeveni curand acea persoana pe care o intereseaza doar un singur lucru : placerea suprema.

Am sa-mi bag si am sa-mi scot, am sa ma folosesc de toate sentimentele altora si voi dovedi la toata lumea ca toate momentele mele de slabiciune au fost cele in care am incercat sa am sentimente si constiinta, dar mi-am dat seama ca avandu-le nu poti sa te bucuri de adevaratele placeri ale vietii. Daca pentru tine conteaza toate lucrurile din jurul tau, dispare orice forma de carnalitate care ar putea sa te faca sa simti adevarata fericire. Hai, lasa deoparte toate idioteniile cum ca daca nu exista sentimente, sexul e nasol. Nu vreau sa mai aud aberatii d-astea. Prea multi dintre noi nu suntem destul de maturi pentru sex. Nu il simtim asa cum trebuie. Da, am spus dintre noi, ma includ si pe mine in tot amalgamul asta de oameni care tanjesc dupa placere dar se lasa coplesiti in sentimente inutile. Da, tanjim dupa atentia si caldura celuilalt. Te simteam cum te dedici cu tot sufletul in bratele mele, de ce a trebuit sa amesteci sentimente la mijloc, de ce a trebuit sa dam vina unul pe altul pentru ceva ce a scapat prea mult de sub control?

Am atat de multe indoieli cand vine vorba de tine. Am indoieli pentru ca nu imi dau seama unde e problema. O stiu, cumva, dar vreau sa o ascund. Realizarea unei probleme inseamna din start implicarea de sentimente. Nu vreau sa implic nimic. Vreau doar aventuri indeajuns de multe incat sa nu vreau sa ma mai ridic din pat. Sa fie destule incat sa am indoieli despre ce e intampla cu mine, despre cum ma simt sau mai mult de atat : despre ce simt. Sa imi vina sa iti spun ca te iubesc, pentru ca nu stiu altfel cum sa-ti multumesc pentru sentimentele pe care le creezi. Sa-mi vina sa te pleznesc pentru ca aberezi si iti pierzi concentrarea la lucrurile care conteaza acum. Atunci. Aici.

01351308

One thought on “0

  1. Acest articol, (In cautarea de sentimente umane si constiinta
    ) merita distribuit tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Nu vreau
Next post obsesie nedefinita

Arhiva

Categories