Loading . . .

Nu ma crede !

Te rog din suflet nu o fa. Nu ma crede. Joaca-te cu mine, chinuie-ma, lungeste-mi tachinarea si placerea, dar in ultimul rand nu ma crede. Nu o spun pentru ca as abera, nu o spun pentru ca fac prea multe glume care ar putea fi aduse multa vreme in discutie.

Mangaie-ma te rog. Plimba-ti mainle peste corpul meu si spune-mi lucruri. Spune-mi lucruri care sa ma faca sa-ti raspund. Lasa-ma sa iti spun povesti sa imi inclestez dintii in umarul tau, in degetele tale, sa imi inclestez unghiile in pielea spatului tau.

Musca-ma de ureche incet, plimba-ti mana pe sub mine si las-o sa stea exact sub sanii mei. Striveste-I cand te lasi pe spatele meu si incep sa-ti simt sudoarea care ma excita din ce in ce mai tare. Incerc sa nu scot niciun sunet ca sa te intarat, incerc sa nu intrec masura in gafaieli, dar pe masura ce intri incet in mine si te lipesti de mine. Esti adanc si nu te grabesti nicaieri, nu ma sufoci iar eu incerc sa nu explodez. Trupul meu devine tot mai fierbinte pe masura ce mainile tale ma lipesc tot mai aproape de atine. Pe masura ce respiratia ta se apropie tot mai tare de gatl me. Buzele tale se inclesteaza in ceafa mea, ma musti de umar si in acel moment un scasnet imi scapa printre dinti. Ah, ai intrat brusc si adanc iar eu incerc sa nu par o vedeta de filme porno care-si urla plamanii fumatori in aerul din preajma.

Sfarcurile mele sunt indeajuns de tari incat sa stea bine intre degetele tale, reusesc in treacat sa iti prind o buza si s-o sarut usor dar nu prea ma lasi sa ma intorc de pe burta, iar tu – ah tu !

Ma enerveaza cand ma tii in brate si te joci cu sfacrul ala roind in nesiguranta ta. Tot corpul meu a tremurat sub tine, tot corpul meu a explodat. Am muscat din perna (sau aia era mana ta) si mi-au trebuit cateva minute sa ma opresc din a tremura, sa ma opresc din tot ceea ce ai creeat tu, cu mainile tale, cu buzele tale, cu minunea aia demonica. Minune care ma face sa urlu – cu un motiv.

Nu ma crede cand iti spun ca alea sunt orgasme. Chinuie-ma si fa-ma sa iti arat ce e ala un orgasm adevarat. Spune-mi in continuare ca te duc cu zaharelul si arata-mi, arata-mi ce-i ala un orgasm pentru ca daca mie imi trebuie cel putin o tigara sa ma dau jos din pat, cu ceea ce sunt obisnuita deja (tachinari terminate in orgasm, penetrari terminate in orgasm, macar unul micur care sa-mi faca peretii vaginali sa tremure) atunci, astept sa vad ce-mi arati tu a fi un orgasm adevarat.

Nu ma crede, arata-mi adevarul din fantezia din capul meu. Arata-mi fantezia care sta in capul tau atunci cand imi spui ca “nu ai avut un orgasm”.

 

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Importanta hainelor
Next post to chiloti or not to chiloti – asta e fantezia zilei

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: