Loading . . .
Importanta hainelor

Importanta hainelor

Am sustinut multa vreme ca este o alegere buna sa ai un catsuit la indemana. Nu am reusit sa explic de ce am spus asta si nu stiu cine a reusit sa inteleaga.

*introducere*

In urma cu ceva timp obisnuiam sa ma arunc langa el in pat dezbracata direct. Imi lua destul de mult timp sa intru in starea de spirit necesara pentru pretentiile pe care le aveam asezandu-ma dezbracata langa el. Intr-o seara foarte obosita fiind, am pastrat pe mine camasuta de noapte, ceea ce lui i s-a parut a fi foarte excitant. Foarte excitant pentru ca acum avea in fata o provocare, sa ma dezbrace, sa ma simta, sa ma faca sa vreau sa le dau jos de pe mine

*inchei introducerea *

2009_02190004

 

De ce sa arunci toate hainele, de ce sa vii direct dezbracata? De ce sa nu faci sa fie cel putin ceva incitant? De ce sa nu provoci pastrand ceva. Asta este unul din motivele pentru care eu ador catsuit-urile atat de mult. Alea se lipesc direct de pielea ta si nu trebuie date jos. Alea maresc provocarea si importanta hainelor devine mai mare.

Nu. Hainele nu sunt facute sa stea langa pat. Hainele sunt facute sa ramana pe noi – in decenta gemetelor nosastre. Fustele se ridica doar pentru a aluneca chilotii linistiti, bluzele arata sfarcurile ce vor sa fie roase. Hainele sunt facute sa scoata in evidenta bucati din noi care trebuie devorate, daca le dam jos pe toate ce ramane? Carnalitatea? De ce vrem sa facem totul atat de carnal? De ce vrem sa aruncam pasiunea pe jos si sa o lasam sa ne priveasca de langa pat?

Ne imbracam pentru a provoca. Ne imbracam pentru a fi dezbracati – de noi, de secrete. Energia pe care o consumam in usa de la dulap, acea energie este pasiunea. Acea energie este ceea ce ne spune ca am invsestit indeajuns de multa pasiune incat sa meritam sa nu ne dezbracam rapid si fara atentie.

Savureaza preludiu dezbracarii.

Descopera toate secretele atunci cand dai haine jos, sau atunci cand alegi sa le pastrezi.

Dezbracatul este parte din preludiu pentru ca aprinde pasiunea tot mai tare, pe masura ce sarutul se adanceste si hainele dispar.

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Leaga-ma cu grija, nu vreau sa evadez
Next post Nu ma crede !

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: