Loading . . .
Nu este sfarsitul pamantului ca te-a inselat!

Nu este sfarsitul pamantului ca te-a inselat!

O frustrare imensă începe să prindă rădăcini în mine. Frustrare care a prins contur acum ceva timp, când pe internet au început să apară tot felul de gagici supărate nevoie mare că Prințul viselor le-a înșelat. Ei bine, scumpo, hai să-ți zic o treabă: shit happens. Sau mai pe românește: CĂCAT SE ÎNTÂMPLĂ.

Pe bune, sunt o mulțime de relații bolnăvicioase în jur. Fete care se complac în iluzia unei iubiri, poate mai au și un copil-doi cu el, care este un alcoolic, care le bate sau le abuzează psihic. Alea da, alea sunt lucruri de care trebuie să fugi mâncând pământul. Îți iei copilul, hainele de pe tine, și te duci cât vezi cu ochii, pentru ca iubirea lui n-o să-ți dea un fond de ten îndeajuns de scump încât să ascunzi – în cel mai bun caz – vânătăile.

Dar nu despre genul acesta de relații vreau să vorbesc. Vreau să vorbesc strict de cele în care totul este lapte și miere, dar de fapt el, în drum spre casă se tot împiedică.

Fata mea, scumpa mea, el se împiedică de gagici ca mine. Permite-mi să-ți spun că nu îi fac absolut nimic diferit față de tine. Absolut nimic. Mai mult de atât, mie mi se rupe – așa, frumos. Mie nu îmi pasă dacă îmi face declarații, dacă mă sună sau nu a doua zi și nu mă deranjează că vrea să mi-o pună în poziții ciudate pe care tu nu le accepți.

Ei săracii – pe bune, uneori mi-e milă de ei de cât de speriați sunt – nu știu cum să spună că vor și ei ceva mai special. Ajung într-un punct în care li se pare chiar aberant sau mai mult să îți ceară ce ar vrea, de frică să nu-l respingi. Când aud astfel de povești, mă aștept ca el să scoată din el, cel mai mind fuck fetish pe care mi-a fost dat să-l aud.

GREȘIT!

El își dorește să-ți mai scape uneori o palmă peste fund fără să te crizezi, să te prindă suav de păr în timp ce te aude cum gemi. Să îl trezești dimineța cu buzele tale care îi devorează corpul.

Sexul după o vreme se mai râncezește, pofta mai scade, stresul zilnic și alte lucruri de acest gen scad libidoul. Înțeleg, chiar înțeleg, dar coaiele lui sunt albastre și atârnă de poftă, ar fi înstare să se împiedice și de cheia de la ușă.

Niciun bărbat nu înșeală pentru că nu are afecțiune sau fericire acasă, ci pentru că se simte închis într-o fantezie monotonă și îi e frică să discute deschis. Timpul trece, fetish-urile devin frustrări și undeva apare în mintea lui confirmarea că tu niciodată nu o să vrei.

 ***

acum mulți ani, El Muz venise pe la mine într-o dimineață. Mă trezise că era în drum spre casă și trecuse pe lângă geamul meu. L-am chemat înăuntru la o cafea să vorbim nimic. Nimicuri am vorbit din vârful patului în timp ce eram goi și ne mângâiam încet. Îmi doream să-l devorez enorm de mult, să-l urc peste mine și să mi-o bage adânc până în gât, să simt cum mi se mulează limba și buzele în jurul ei. Mă abțineam să-i spun toate astea pentru că știam că nu îi place așa ceva.

Mai întâlnisem tipi cărora nu le place oralul.

El nu zicea nimic, pentru că el a crezut că mie nu îmi place.

Duși de valul răsăritului și de pofta mea, l-am rostogolit peste mine și m-am tras sub el. A fost una dintre cele mai bestiale dimineți, orgasmele noastre au curs flămânde iar prânzul ne-a găsit gâfâind pe pat și râzând ca toți proștii.

În timp ce îmi săruta un sfârc zice: nu știam că îți place

Eu credeam că nu îi place lui, el că nu-mi place mie, iar o lipsă de comunicare ne-a împiedicat multe luni de la intensități mai mari ale orgasmelor

***

Bărbatul este un animal care gândește strict cu organele genitale, de acolo totul poate fi controlat. Dacă te înșeală strânge-l tare să vezi ce fetish are, cum puteți face mai multe împreună. Dacă nu vrei asta, mergi și caută unul fidel, sau unul care măcar se ascunde bine. Fii deschisă, vorbiți! Frustrările sexuale și lipsa comunicării sunt primul lucru care duce la înșelat.

Mulțumesc,

Captain Obvious – OUT!

2 thoughts on “0

  1. Hello; dap, comunicarea. dar nouă nu ne place să comunicăm. doamne ferește!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cand aventura ia o pauza
Next post Rochii de plajă pentru toate femeile

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: