Loading . . .
Rochii de plajă pentru toate femeile

Rochii de plajă pentru toate femeile

Rochii de plajă scurte pentru femeile micuțe

Mersul la plajă este o încântare pentru multe femei, iar ținuta și geanta echipată cu necesarele pentru zilele însorite nu trebuie să îți lipsească. Crema de soare, ochelarii și pălăria nu sunt singurele care te vor însoți până la plajă.
Look-ul tău este complet în momentul în care ai și o rochiță care să te evidențieze cât mai bine. Dacă ai niște picioare frumoase și nu ai o piele sensibilă, poți îndrăzni să porți o rochie de plajă scurtă. Vara este făcută pentru a purta atât rochii lungi cât și scurte, așa că dacă nu te orientezi acum spre o rochie scurtă, slabe șanse sunt ca să porți una în alt anotimp.

Rochii de plajă în mărimi mai mari pentru femeile plinuțe

Kilogramele în plus pe care le-ai pus de-a lungul anului nu trebuie să te sperie atunci când îți plănuiești o vacanță la mare. Ca să nu te simți inconfortabil atunci când mergi la plajă, poartă o rochie de plajă într-o mărime mai mare, potrivită pentru tine.
Rochiile de plajă în mărimi mari pot fi găsite cu ușurință la magazinele online și, dacă ai noroc, le poți achiziționa la super prețuri. Alege rochii de plajă în culori deschise, pale, și nu te avânta spre cele întunecate dacă nu te împaci bine cu soarele. Se zice că negrul te ajută să pari mai slabă, dar pe timp de vară, când mergi la plajă, nu trebuie să ai aceast concept în minte. Sănătatea și starea ta de bine sunt mult mai importante, iar modelele de rochii de plajă în culori pale te vor feri de soare și îți vor da o stare de bine.

Rochii de plajă croșetate pentru a face o diferență

Când dorești să ai o rochie de plajă diferită și la modă, gândește-te că materialul, imprimeul sau țesătura rochiei pot face o diferență. Astfel, o rochie de plajă croșetată îți va oferi un aspect plăcut și îți va aminti mereu de mersul la plajă.
Poart-o în culori de alb, galben sau roz și vei ieși cu siguranță în evidență, modelul pe care îl are rochia croșetată ajutându-te să fii pusă în valoare. Turcoazul este și ea o culoare numai bună pentru rochia croșetată, potrivindu-se de minune cu tonurile răcoroase ale mării. Nu mai rămâne decât să te distrezi și să capeți un bronz frumos!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Nu este sfarsitul pamantului ca te-a inselat!
Next post Ce astepti printeso?

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: