Loading . . .
Cand aventura ia o pauza

Cand aventura ia o pauza

Pielea freamătă de poftă și de dor, mângâierile flămânde rămân în amintirea unor tachinări. Ah, ce aventură frumoasă. Ah, ce orgasme țipate și buze mușcate. Privirea ta flămândă după gemetele mele atunci când te afunzi flămând între picioarele mele. Știi, nu pot să mă gândesc la altceva atunci când te privesc în ochi, oriunde am fi. Mi se pare că văd aceeași flămânzeală și îmi vine să te trag în primul loc ascuns și să te ascund la mine sub fustă. Să stau pe fața ta și să simt cum limba ta mă devorează cu pasiune și flămânzeală.

Îmi aduc aminte, acum ceva vreme, când ne-am cunoscut și încercam să ascundem toată tensiunea sexuală care se putea vedea lejer probabil și de un extraterestru plictisit care stătea pe Pluto și băga o pipa păcii. Sigur a stat și se uita cum plutea tensiunea între noi și ne striga de acolo mergeți mă într-o cameră retrasă și face-ți-vă de cap! Proștilor! Atunci, îți povesteam senină cum mi se pare cel mai plictisitor lucru de pe pământ să simt umezeala limbii lui cum se contopește cu umezeala și pofta mea. Adevărul este că atunci, în momentele alea, găsisem un singur tip care știa ce face și care știam că nu o să stea o veșnicie să-mi arate toate plăcerile pământești. Preferam să nu recunosc cu voce tare că am gustat puțin din orgasmele date de vârful limbii decât să spun că în tona de masculi flămânzi am găsit doar unul.

Mă priveai ciudat, nu înțelegeai cum pofta ta nu este sincronizată atât de mult cu pofta mea, dar uite, că timpul a trecut, poftele noastre au vorbit, iar orgasmele și joaca noastră au trezit în mine o tonă de inspirație, chiar dacă nu ai reușit să o citești.

Să facem o pauză de curățenie în gânduri, pentru că fiecare dintre noi are nevoie de asta, dar să știi, scriu acum, negru pe alb, că oricând te voi privi în ochi voi fi udă. Îmi voi aduce aminte cum mă priveau ochii dintre picioarele mele, în timp ce limba se juca iar mâinile tale mă mângâiau flămând.

p.s. Odin și Foxing te salută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post 5 jucării sexuale care vor elimina monotonia din viața de cuplu
Next post Nu este sfarsitul pamantului ca te-a inselat!

Arhiva

Categories