Loading . . .
Minunatie

Minunatie

Vedeam privirea ta, calma si calda. Nu stiam daca mi se pare ca vad lucruri din cauza aburilor de alcool care imi aduceau in fata toata problema echilibrului, sau privirea aceea imi spunea ceva. Ne priveam si lucrurile nu tindeau sa aiba sens. Parca nu vroiam sa plecam, dar nu vroiam nici sa incepem ceva. Simteam doar nevoia de a discuta unul despre altul. De a discuta unul cu altul. Faceam asta tinandu-ne de mana, in timp ce undeva in spatele nostru rasarea soarele. Ne priveam si nu ne venea sa zicem nimic.

Ne strangem in brate, iar mainile tale imi sfarma trupul de tine. Ma lipsesc atat de tare incat simt ca nu mai am aer. Ma lipsesc cu atata putere de tine incat imi dau seama ca sunt cu un zambet pe fata. Un zambet pe care nu l-am mai avut de multa vreme, dar care simt ca incepe sa ma cuprinda cu totul. Poate ca acesta este momentul in care realizez cat de mult mi-a lipsit acea imbratisare care sa ia totul din mintea mea. Acei ochi senini care sa ma linisteasca si sa-mi spuna ca nu exista lucru pe care sa nu pot sa-l rezolv.

esti puternica, stii bine ca poti, aduna-te si arata-ti tie asta, tu esti cea mai importanta

Te-am ascultat, mai mult de atat, te-am privit si te-am imbratisat. Cred ca te-am si dorit dar m-am oprit. M-am oprit pentru ca am mai fost pusa in exact acelasi context iar complicatiile pe care le-am negat atat de multa vreme n-au incetat sa apara atunci. Acum nu vreau sa mai fac aceasta greseala. Vreau sa profit doar de ceea ce am fara sa supar pe nimeni. Fara crize de gelozie, fara priviri atintite, fara colturi intunecoase unde tindem sa ne ascundem toti cand prea mult alcool ne scoate la suprafata dorintele.

Acum, vreau sa ma vezi zambind, iar eu vreau sa iti simt corpul imbratisandu-ma. Vreau sa te aud, vreau sa ma intind spre tine si sa ma arunc in bratele tale zacand asa, povestind despre tot.

Esti o minune care ma flateaza, care-mi scoate la suprafata toate lucrurile bune din mine. Esti din seria oamenilor pe care vreau sa-i urasc pentru ca ma fac fericita doar cu prezenta lor.

Iti multumesc!

118

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Pasul 1: Negarea
Next post Cock block, sau blocajul emotional

Arhiva

Categories