Loading . . .
Cock block, sau blocajul emotional

Cock block, sau blocajul emotional

Conform dictionarului urban:

1. To prevent a male friend or associate from getting some action.
2. Any such attempt to prevent a male friend or associate from getting some action.
1. Damn, Johnny just totally cockblocked his roommate. Ass.
2. OK, Isaac’s making his move on Clarisse in the living room, and the game is on in fifteen minutes. We’re going to have to attempt a cockblock.

Da. Internetul cam asta spune ca este, dar eu stiu ca este si cealalta parte a lui. Exista cock block-ul pe care mi-l oferi mie. Stau sa ma gandesc de unde a inceput asta sau daca eu nu imi doresc destul de mult. Nu vreau sa mint si nici sa te flatez. Stii cat de mult te doresc.

Urlu atat de multa vreme despre asta, mai mult de atat, te visez de multe ori, iar visele mele sunt oricum doar uscate nu.

Vorbim aici de vise umede, vorbim de mine care ma trezesc leoarca de transpiratie si uda din orice punct de vedere. Vorbim de mine care ajung sa ma plimb pe strada cu gandul la tine, la cum sa iti mai fac pe plac, la ce sa mai improvizez.

Aveam obiceiul, inainte de a te cunoaste pe tine, sa ma folosesc de micile orale pentru a ma relaxa, excita, impaca multi iepuri dintr-o lovitura. E drept ca n-am sustinut vreodata ca stiu sa fac asta, dar mergeam dupa un film de-al meu si ajungeam in niste puncte care dadeau rezultate bune pentru amandoi. Atat eu cat si el in acele cazuri. A venit apoi cazul tau.

Nu stiu ce s-a intamplat si unde. Nu imi dau seama daca este faptul ca m-ai devorat atat timp incat m-ai lasat sa cred ca tu nu mai vrei vreodata sa ti se intoarca lucrurile, daca faptul ca ma simt atat de comod si schimbi atat de multe in mine. Nu ar trebui sa se intample nimic, deoarece placerile si dorintele mele nu se micsoreaza din cauza ta, dinpotriva, ele se maresc si intensitatea lor este tot mai mare.

DSCN9215Imi doresc sa te sug. Imi doresc sa te termin din asta si sa te am satisfacut si latit pe pat. Imi doresc atat de mult asta incat nu reusesc sa ma concentrez ca sa-mi dau seama care este motivul pentru care acest blocaj a aparut. De ce nu mai reusesc sa ma concentrez sa iti fac asta, de ce nu reusesc sa imi gasesc o pozitie in care sa imi stea corpul relaxat. De ce nu ma mai excita asta si reuseste sa ma plictiseasca uneori. Ce mi-ai facut de ai reusit sa furi acel lucru care ne-ar fi facut pe amandoi mai satisfacuti si mai putin obositi uneori.

Te doresc si n-am sa renunt pana cand nu o sa reusesc. Am sa mestec multa guma daca trebuie, pentru a-mi relaxa mandibula mai usor. Am sa fac yoga in fiecare dimineata 20 minute si am sa fac pilates in fiecare seara 30 minute. Am sa-mi masez bratele, gatul si fata. Am sa-mi golesc creierul de ganduri si am sa ma umplu de energie erotica. Am sa raman cu gandul la momentul in care te am gol in fata mea si pofticios. Poate putin plictisit si fara sa stii ce te asteapta. Imi plimb limba peste tine si ajung sa te simt cum iti vine pofta. Ajung sa simt cum te intaresti direct la mine in gura, la fel cum tu simti cand am orgasme direct la tine in gura.

Poate ca este doar ceva emotional, poate ca este ceva in creierul meu ce nu vrea sa mearga. Poate ca am nevoie – si aici ca peste tot – de ajutorul tau, de relaxarea ta si de confirmarea ca iti place macar atat cat spune legenda ca ar trebui sa-ti placa asa ceva.
Meriti unul din ele mai frumoase si puternice orale pe care le-ai avut in viata ta, iar eu sper sa reusesc sa-ti dau macar unul din ele, chiar daca ma simt ca o virgina care zgarie falusi in loc sa-i venereze asa cum un aducator de orgasme trebuie venerat. Sarutat ca o comoara, nu ca o sticla de cola pe care o pupa vedetele. Mangaiata si apreciata catifelarea, avut grija de fiecare reflex, fiecare geamat, fiecare centimetru din zona, pentru a avea orgasmul superb, iar toate astea fara a ingramadi toate cliseele lumii si a reusi doar sa enervez pe toata lumea si sa dau un spor mai mare somnului bosumflati si imbratisati.
Sa inceapa documentarea si sa plantam frumos dorintele si poftele. Rabdare brutus, nu exista blocaje sexuale la tine, sau la mine, dar cu putina ambitie exista placeri dupa care tanjim dar care stau blocate in fiecare dintre noi pentru ca inca n-au iesit la suprafata.
Poate ca ne-am concentrat prea mult sa ajungem la cele mai puternice orgasme, iar astfel am uitat sa facem baza, sa ne cunoastem placerile, cliseele, toate.

 

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Minunatie
Next post Internetul meu este limitat

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: