Loading . . .
Mahmureala

Mahmureala

Precum stii, in viata mea betiile sunt absolut obligatorii. Nu se poate fara ele. Sunt un pic de moda veche, sau m-am trezit in anumite circumstante… oricum, complicatiile afacerilor in care sunt implicat se rezolva cu galeti de alcool. Ei bine. In timpul acestor betii sexul trece pe un plan secundar, caci pentru a face sex noi avem nevoie de putere, iar pentru a avea putere trebuie sa facem chestii despre care nu am chef acum sa vorbesc. Ideea e alta. Ideea e ca a doua zi e absolut cumpita razbunarea. Caci sexul caruia in timpul betiei abia daca i-am permis mici rabufniri – in timp ce hartuiam chelnaritele – sexul cu tot alailul lui de fantasme se dezlantuie furibund in diminetile marilor mele mahmureli. Si in timp ce trupul imi urla, taifunuri (sau taifune??) de fantezii imi tin neuronii ocupati. Si stau asa si mi-e groaznic de rau, insa gandul acesta: “mi-e rau” e de fapt o relaxare perfecta, caci nu sunt zeci si zeci de ganduri, ci doar unul. Mi-e rau. Iar lumea mi se pare ca se invarte in jurul uriasei mele erectii.

Asa ca, scalava mea, asculta-ma cu atentie. In primul rand leaga-ma la ochi. Nu vreau sa te vad. De fapt nu vreau sa ii deschid. Sincer, nu ma intereseaza daca esti tu, sau prietena ta cea mai buna. Leaga-ma la ochi, caci lumina m-ar putea rani. Fugi apoi si stropeste-ti coapsele cu apa rece. Uda-ti sexul cu aceeasi apa. Aseaza-te pe capul meu. Vreau sa simt diferenta. Limba mea sa simta fierbinteala din tine, iar obrajii sa imi fie racoriti de coapsele tale. Apasa-ma, maseaza-mi capul in acest fel, caci ma doare. Vreau sa respir prin tine. Supravietuire extrema: sa fiu ca intr-o emisiune, cum multe sunt la moda, gen Survival pe Discovery: nu hrana caut, ci aer, iar tot aerul e in tine. Il sorb.

Si, daca simti ca te incingi, ridica-ti fundul de pe mine pana se racoreste. Nu am sa intru in pizda ta astazi. E prea cald acolo. M-am gandit sa iti cer sa iti bagi cuburi de gheata in ea, dar ultima urma de bun simt m-a oprit sa rostesc acest gand. In schimb baga-le in gura. Roteste cuburile in gura ta, apoi suge-mi-o. Inghite cat poti de mult din ea si nu uita: fara caldura. Cand simti ca te incalzesti musca un cub de gheata . De fapt, mai bine suge-mi-o cu un cub de gheata in gura. La final gura ta va fi ca un pahar de coctail. Sfaraie lava mea peste gheata. Cu siguranta va fi si ceva alcool acolo. Inghite tot si nu vorbi. Poate ca esti tu, sau prietena ta cea mai buna. Nu ma intereseza, nu vreau sa stiu. Vreau sa dorm, acum.

De_sade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post incercat-incercanat
Next post scrisoarea lipsa

Arhiva

Categories