Loading . . .
scrisoarea lipsa

scrisoarea lipsa

Am crezut ca pot sa scot ceva coerent din capul asta al meu coplesit de orgii de nedescris, insa m-am inselat. Dar vreau sa iti scriu. Ce porti azi? La cine visezi? Ce te face sa rizi? Am mintea calibrata de un pervers si fut in mintea mea toate femeile ce stau in fata mea in metrou. Toate par cu cusur si asa ca nu le stropesc cu spuza mea firbinte in fata, chiar daca stiu ca societatea le-a obisnuit sa ceara asta. Pare un gest atit de violent, dar trebuie sa recunosc satisfactia unei fete acoperita toata pare sa fie enorma.

Continui sa privesc gagicile din metrou si stiu ca una clar ar protestasa imi dau drumul pe fata ei, dar cu siguranta ar fi extaziata sa fie regulata in fund. Nu face sens si incerc sa rationez totul, dar e o pierdere de vreme. Erectia nu troneaza in pantaloni ca amuzament intelectual. Ma gindesc ca ar fi extrem de excitant sa o ling pe tipa din fata mea, eu asezat pe scaun, ea cu amindoua miinile deasupra capului, prinse de bara si fusta urcata pe coapse in sus ===> Da, eu sed, ea sta in picioare, nu sunt un domn, Cum as putea fi domn, tocmai acum cind “fut”? As fi jenant de privit cu erectia facind cortulet la pantaloni sau cu dracia frecindu-se de toti si toate. Imi mut privirea si zaresc o tipa pe la 40 si de ani. Pun pariu ca e super depilata, parfumata si gata de joc. Pentru ea nici o ocazie nu trebuie sa vina ca o surpriza, caci viata e sa fie traita din plin. Ce pulpe fenomenale, ce fund de cursa lunga, ce piept mindru si de-abia acoperit. E coapta sau gata sa cada din pom, dar stii ca zeama ce o sa iasa cind gusti fructul ei e dulce si plin de dorinta.

Mintea imi fuge la trupul tau si iti vad parul incurcat intre degetel mele si fundul rotund si tare imbratisind erectia mea insuportabila. Fiecare penetrare vine cu un dulce clipocit si buzele tale perfect rujate scapa gemete inebunitoare. Iti mingii pulpele larg deschise si lumea din tren iti priveste sinii mici, perfecti tremurind in ritmul penetrari mele. Esti aplecata in fata, mult prea aproape de cracii uni alt barbat. Il desfaci si cu disperare ii iei erectia in gura. Te imping in el si gura ta zemoasa il face sa isi roteasca ochii in cap de placere. Barbatii in jurul nostru incep sa te atinga, sa te mingiie, sa te penetreze, sa iti ceara mina pe erectiile lor masive. Femeile se ating cuprinse de fierbinteala trupurilor noastre cuplate animalic. Imi simt coaiele linse si fundul mingiiat, palmuit, indesat de degete.

E statia mea. E timpul sa imi iau ramas bun de la complicele mele. Bate vint rece pe peron si pasul grabit ma scoate in strada. E o zi buna si eu dispar in riul de oameni grabiti cine-stie unde.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Mahmureala
Next post Miscarea lui poate

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: