Loading . . .

M-am hotarat !

Pentru ca deja ma bate toata lumea la cap sa fac o lista, sa le spun, sa urlu la lume cu o lista de dorinte. Alladin e plecat si duhul a imbatranit, dorintele nu mi le indeplineste nimeni, ramane sa le indeplinesc eu : daca mai am puterea. Doritele sunt pentru cei care mai au puterea sa viseze dar eu nu vreau sa mai visez, vreau sa-mi stabilesc scopul (si durata vizitei) iar apoi sa trec la treaba.

M-am hotarat ! Te vreau pe tine cadou de ziua mea. Te vreau pe tine si nu planuiesc sa te fac sa pleci prea curand. Te vreau pe tine si te vreau sa stai langa mine, sa stau langa tine si sa lucram impreuna la proiecte si orgasme, la articole si poze. Te vreau pe tine cadou de ziua mea pentru ca te merit, iar daca tu crezi ca nu te merit, am sa-mi ocup timpul demonstrandu-ti asta.

M-am hotarat ! Te vreau pe tine cadou de ziua mea pentru ca nu vad nimic mai perfect decat sa-ti simt atingerea pe mine, sa tremur de fiecare data cand mainile tale, cand buzele tale, cand ma lipesc de tine. Nu vreau sa-mi magnez nimic pentru ca stiu ca o sa fe mult mai tare decat as putea eu sa-mi imaginez, stiu ca tu trebuie sa fi trait nu imaginat chiar daca imaginatia mea zboara incredibil de departe de cand te vad, de cand te simt in preajma, de cand m-am lipit de tine prea tare si mi-am dat seama ce efect are respiratia ta fierbinte la intalnirea cu pielea mea.

Te doresc cu pofta si te merit, n-am fost cuminte dar stiu ca nici tu nu te-ai lasat mai prejos !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Param-pam-pam!
Next post Agatand un fotograf

Arhiva

Categories