Loading . . .
Lista neagra

Lista neagra

Nu trebuie sa ma chinui atunci cand ajung acasa sa simt mirosul tau pe pilea mea. Inca mai am usoare urme rosiatice pe fund si nu ma plang, tu stii cat de mult imi place, chiar asta te face ca de fiecare data sa dai mai tare si sa-mi testezi rezistenta. Asta este unul din lucrurile care te fac sa ma chemi mai des si sa ne vedem uneori prea des. Stiu multe ma acuza ca fac astfel de lucrui, ca traiesc cu constiinta atator barbati, ca lista mea neagra se scrie in fiecare zi parca singura cu lucruri noi testate, vroite, dorite, tanjite chiar.

Te-ai gandit macar un moment de ce ii spune lista neagra? Nu pentru ca vreau sa te pedepsesc atunci cand o public, nici pentru ca negrul subtiaza, nici macar pentru ca in unele mituri negru inseamna dorinta prea mare de sex din cauza lipsei unui organ vital potent. Este lista neagra pentru ca negru este ceea ce vad in fata ochilor atunci cand ii inchid iar tu nu te opresti si iti indeplinesti fantezia, deloc cea mai ascunsa. Testezi forte de care poate nici Newton n-a aflat pentru a ma misca, adancimi la care nici Jules Verne n-a ajuns si frumuseti pe care Da Vinci n-a reusit sa le picteze.

Lista neagra este locul unde se critica, locul unde cei rai ajung, dar daca ai fi fost cuminte nu ai fi ajuns pe la mine. In ideea in care  fetele cuminti sunt de fapt fete rele care nu au fost prinse, ce mai conteaza cum esti atat timp cat esti. Nu este nicidecum o lista de acre ar trebui sa-ti fie frica, totusi ar fi indeajuns de critica incat tie sa ti se para ca esti jignit, ca nu esti cel mai bun, observi concurenta si am impresia ca nu esti prea multumit de descoperire. Chiar conteaza toate astea? Tot inventariatul si listarea si datul peste cap, amanuntele, povestitul, concluziile, recenziile, ideile, dorintele, soaptele, orgasmele?

No conteaza atat timp cat nu le vede nimeni din cei care nu ar trebui sa le vada vreodata. Cea mai buna lista neagra este cea pozata !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Elegie pentru o noapte de vis
Next post Dulce inocenta

Arhiva

Categories