Loading . . .
Dulce inocenta

Dulce inocenta

La inceput mi-a fost greu, nu puteam si poate nu vroiam sa accept ceea ce aveam. Poate chiar ceea ce am in continuare dar asta nu mai conteaza. Poate nu vor conta toate pana la urma, si va ramane doar o urma pe piele in urma mea, sau nici macar atat. Noi femeile avem darul acela de a ne semna prin locurile in care mergem, dar in viata unui anumit barbat nu prea vrei sau chiar nu poti sa te semnezi. Nu are rost nimic si totusi parca toata lumea sta in loc atunci cand apare.

Dulce inocenta, totul tine de prea multe ori de ea, dar de multe ori ea nu mai spune nimic din ceea ce am vrea sa auzim. De prea multe ori ne mintim singuri si tot mai dureros este ca ajungem sa credem in minciunile noastre, si sa visam in ele, si totul devine un ciclu infinit, un cerc vicios, un triunghi amoros, o ecuatie de geometrie menita sa te arunce atat de departe de totul din jurul tau incat nu mai stii ce este adevar si ce nu. In ce vroiai sa crezi si ce era doar visul pe care vroiai sa-l tii pe linia de plutire inainte sa te izbesti de raceala realitatii. Asta este inocenta.

Inocenta este atingerea aceea sincera pe trupul ei atunci cand el vine flamand si excitat. Inocenta este sarutul acela pe buze si zambetul din spatele telefonului atunci cand primesti acel mesaj pe care il poti interpreta oricum vrei. Inocenta este acea imbratisare dupa care tanjesti toata ziua. Inocenta este un tata bun si un sot nebun. Inocenta este melodia care te face sa inchizi ochii si sa intinzi mainile si sa te invarti gandindu-te ca esti un copil inapoi si ca nimic din toate astea nu mai  conteaza. Inocenta este zambetul flamand atunci cand iti ridica usor bluza si de sub ea rasar razleti doi sani cu sfarcuri tari. Inocenta este frica sa vezi daca o are mare sau mica, si zambetul cand vezi ca e “normala”. Inocenta este acea cana trantita de perete atunci cand e cu alta in oras. Inocenta este prima lacrima cand constati ca visul este doar ceea ce vroiai : un vis.

Dulce inocenta, mergi fara sa gandesti la nimic din jurul tau si totusi ajung in mintea ta ganduri, ti se desfasoara in fata ochilor iar si iar totul, ultimele ore petrecute impreuna. Indragosteala nu este un sentiment care trebuie sa vina chiar acum sa strice totul, dar ea tine de inocenta. Nu prea mai ai ce face.

Inocenta este acea partida de dragoste in care va savurati reciproc fara sa spuneti o vorba. Totul merge de la sine pentru ca amandoi stiti ca nu o sa va mai vorbiti, nu o sa va mai intalniti. Viata v-a dus deja pe alte cai unu de altul, atingerile voastre nu mai au niciun sens acum. Tin sa te enerveze pe tine mai mult decat pe el. Totul e fals si totul pare ca asa a fost intotdeauna. Nimic. Totul devine usor mai patimas, ca un lucru rau, ca un lucru rau ce trebuie savurat. CA un sarut usor interzis, ca un orgasm pe care-l doresti prea mult. Toate astea, cu cat sunt mai interzise, cu cat lumea nu vorbeste de ele, cu cat iti bulverseaza universul mai mult, cu atat oglindesc mai bine inocenta. Totul. Totul ce tine de tine este usor dulce inocent : probleme mici si fapte mari.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Lista neagra
Next post Scrisoarea pierduta

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: