Loading . . .
Adam si Eva. O alta poveste

Adam si Eva. O alta poveste

Buzele tale se plimba pe ceafa mea. Ma musti incet de umar. Iti place sa iti plimbi atat buzele cat si dintii pe pielea mea. Imi place si mie sa te  simt atat de aproape. Uneori respiratia ta calda este cea care-mi face pielea de gaina doar cu cateva secunde inainte ca tu sa reusesti sa iti infigi buzele in mine si sa ma faci sa scap printre buzele mele un geamat scurt.

Ma arunci pe pat, imi arunci bluza de pe mine, ma lasi sa ma lipesc de tine aruncandu-ti bluza destul de departe. Ador sa iti vad hainele aruncate de-a lungul camerei. Ador sa vad hainele noastre amestecate. Ador toate astea.

Incepi sa-ti plimbi limba pe abdomenul meu. Te ridici curios, ca un leu care urmeaza sa ma savureze la cina. Te apropii curios de sfarcuri care incep incetisor sa se intareasca. Iti plimbi limba in jurul unuia dintre ei iar apoi in jurul celuilalt. Nu te-ai hotarat niciodata care dintre ei iti place mai mult dar mie imi place de multe ori sa ma schimonosesc si feresc de buzele pentru a te intarata mai mult. E drept, atunci cand esti deasupra mea imi este greu sa fac asta asa ca tot ce reusesc sa fac este sa imi arcuiesc spatele pentru a fi mai aproape de buzele tale.

Astazi faci pe vampirul si ma musti de gat. Iti plimbi dintii pe gatul meu si ma ameninti ca o sa ramai cu venele mele in gura, cu corzile vocale, cu Adam. Poate, ca pentru un mment atunci cand ma uit la gatul tau, imi dau seama ca nu sunt o coasta ci o bucata din gat. Ma tii la vedere. Poate ca atunci cand devin sentimentala  as vrea sa fiu eu Eva ta. Dar trebuie sa ma trezesc din placere, sa nu te las sa ma musti atat de tare, sa preiau putin initiativa si sa te musc de solduri, de fund, de abdomen, iar apoi – pentru cateva secunde, sa zac cu capul pe pieptul tau.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Legati in iubire – Concurs
Next post Adevaratul subiect tabu : masturbarea

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: