Loading . . .
Tocul perfect

Tocul perfect

Ca femeie mignona tot timpul mi-am dorit sa arat perfect. Tot timpul mi-am dorit ca sub calcaiul meu sa am un toc. Lung, subtire, 7cm poate chiar 10. Sa imi incord fundul atunci cand ma urc pe el, sa imi trag pieptul in fata, sa fiu sexi si toata lumea sa se uite la mine.

Adevarul este ca tocurile imi dau multa incredere in mine, mai ales atunc cand ma fofilez prin fata ta. Un toc trebie sa fie perfect. Pantoful trebuuie sa se muleze pur si simplu pe picior. Sandaua trebuie sa demonstreze ca nu este nimic care sa faca fundul mai sexi si picioarele mai frumoase decat ea.

Nimeni nu da atentie lucrului cel mai important – papucii. Nimeni nu isi da seama ca nu conteaza cum esti imbracat atat timp cat esti incaltat adecvat. Asta ai ptea sa spui si tu deoarece zilele trecute te-am asteptat in sandale. Nu aveam nimic pe mine. Stiu ca fiind pe tocuri ti s-a parut ca sunt putin mai focoasa decat de obicei. Ce am schimbat? Pai parul meu era usor carliontat. De ce? Pentru ca-mi place sa te alint punand atentia pe detaliile care in general sunt ignorate.

Simt zeci de priviri pe fundul meu atunci cand sunt pe tocuri, acum simt mana ta acolo si nu pare sa vrei sa mai lasi toate privirile sa se indrepte spre el. Iti place ce forma iau picioarele mele atunci cand le ridic pe tocuri. Iti place ca sunt mai inalta si increderea in mine este mai mare. Cu mult mai mare. Radiez pur si simplu atunci cand sunt pe tocuri, iar tie iti place asta la nebunie.

De unde stiu ca iti place? E simplu. Chiar daca bunul simt te face sa te abtii in public, totul se vede atunci cand ajungem acasa. Cum asa? Pai singurele lucruri care raman pe mine, sunt tocurile…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post La unele lucruri, marimea nu conteaza
Next post somnolenta si dureri de spate

Arhiva

Categories