Loading . . .
Preludiul infinit

Preludiul infinit

nu mă plâng, savurez!

Îmi place sa zac, cu capul la tine pe piept. Să fiu aproape, să te simt. Să pot începe să te sărut în orice moment. Doar să-mi ridic capul și să fiu aproape de buzele tale. Să le simt cum se apropie flămânde de mine. Simt pasiunea în atingerea buzelor tale. Simt flămânzeala noastră în săruturile infinite, în atingerile care acoperă fiecare parte a corpului.
Aș putea sta goală lângă tine, multă vreme. Aș putea sta cu capul pe pieptul tău, bucurându-mă de atingerile tale, cu poftă nebună să te sărut la infinit, să ne mângâiem. Corpurile noastre, flămânde, lipite unul de altul, eu, tremurând peste tine. Tremurând în special de plăcere.
Nu știu la care dintre noi doi ne place mai mult joaca asta. Ți-am mai spus, ne jucăm amândoi cu focul. Ne facem de cap provocându-ne reciproc într-un joc în care nu suntem siguri dacă o să ne placă mai mult să câștigăm sau să pierdem. Ne ardem, puțin câte puțin, impreună, conturând orgasme, gemete, țipete, făcând timpul să se oprească pentru un moment, doar pentru plăcerea noastră.
Am să recunosc, am să recunosc scurgându-mă de plăcere că ador. Ador preludiile tale lungi, în care mă pregătești bine pentru toată nebunia care urmează.
Suntem două orgolii de același tip. Ne luptăm cu aceleași arme, fără să ne dăm seama că nu avem pentru ce să ne luptăm. Nu ducem aici o luptă de cine-l face pe celălalt să se simtă mai bine mai repede. Nici dacă eu te aduc pe culmile plăcerii mai des decât mă duci tu. Nu este un concurs și nici un război între noi. Cel puțin, nu văd asta. Tu, în mintea mea, nu concurezi cu absolut nimic, pentru că inclusiv preludiile tale infinite, mă duc pe culmi pe care nu am urcat. Culmi pe care nu știam că mi le doresc.

006-85
Dar mâinile tale se plimbă flămânde pe corpul meu. Mă aduci într-o poziție în care nu mă pot mișca, iar asta nu mă încântă atât de mult pe cât aș vrea. Vreau să profit și eu de tine, dar nu dorești decât să mă ai. Pentru tine, să mă simți cum reacționez la fiecare atingere a ta, cum mă preling printre degetele tale de câte ori ajungi să strângi între ele sfârcurile mele. Tresar când le simt cum se umezesc din cauza mea, iar când cu sete te simt în interiorul meu cu ele, sărutările mele, buzele tale, limba ta pofticioasă. Vreau să te simt tot mai mult, vreau să te simt cu toată ființa mea. Vreau să-ți spun toate astea, dar tot ce reușesc este să mă topesc tot mai mult. Mă topesc în sărutările, orgasmele, degetele tale.
Atunci când te hotărăști să mă alinți, când vrei să mă faci să mă topesc în brațele tale, să mă preling pe degetele tale, să zâmbesc tâmp sărutându-te și să mă bucur de fiecare orgasm. Atunci, în momentele alea, mă las complet pe mâna ta. Îți dau ție toată ființa mea. Las armele jos, le arunc din pat în momentul în care arunc hainele. Nu mai am nicio mască, nicio haină, niciun tabu. Sunt aici, golită de tot ce știu, tot ce-mi place, descoperindu-mă prin jocurile tale.
Nu vreau să mă joc cu tine, nu jocuri de orgolii, dar plăcerea noastră este un joc care ne face pe amândoi să zâmbim mult. Eu descopăr în fiecare moment cum să te alint pe tine, dar până atunci, joacă-te tu alintându-mă pe mine. Dacă tot vom arde de plăcere din cauza jocurilor noastre, măcar să ne bucurăm fiecare secundă de asta.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Tachinarea departarii
Next post Joaca-te frumos!

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: