Loading . . .
Iubeste-te

Iubeste-te

Citesc zilnic, dar zilnic, fantezi ale oamenilor. Le citesc pe toate chiar dacă nu răspund la toată lumea. Uneori mă amuz de felul în care sunt scrise, de pierderea sensului când lumea traduce ceva dintr-o limbă în alta. Alteori, de cele mai multe ori, rămân cu ochii pironiți în ecran. Nu de silă, nu de groază, nici de milă. Citesc mesaje ale oamenilor care își cer scuze pentru fanteziile lor. Care au îndoieli în privința fetish-urilor lor. Oameni care s-au închis în ei, de frică. Frica de a fi judecați de cei din jur pentru ceea ce le place. Pentru felul în care ei găsesc plăcerea în cele mai intime momente ale lor. Pentru metoa prin care ei ajung la orgasm și se bucură de el.

Opriți-vă din a mai face asta. Există, sigur, cineva cu aceeași plăcere. Aveți grijă cum vă deschideți față de oameni, dar nu încetați nicio secndă să vă iubiți.

Iubește-te din toată ființa, cu toate fetish-urile alea pe care tu le crezi mind fuck. Cu puțină răbdare și căutare, vei găsi pe cineva lângă care să te simți bine. Nu te va judeca și o să vă iubiți împreună orgasmele și trăirile. Indiferent de cât de sick ți se pare că este fantezia ta, te asigur că este cineva în lumea asta care o are. Indiferent de cât e multă lume te va judeca pentru ce faci, ce îți place, nu pune nimic la suflet. Menține-te tare și iubește-te în fiecare moment. Nu te opri, nu ceda!

Nu lăsa nimic, pe nimeni să-ți spună că ești un ciudat. Nimeni nu are dreptul să te judece. Nu mai fi aspru cu tine, iubește-te și nu te ascunde în frustrări și fantezii. Acceptă-te și ieși din dulap, scoate capul de sub pat și bucură-te de viață. Sunt o mulțime de oameni cu multe fantezii, sunt oameni care abia așteaptă să întâlnească pe cineva ca tine, așa cum și tu visezi să-i întâlnești.

Dacă nu te simți sigur, vezi un psiholog. Ieși în oraș. Nu îți inneca fanteziile în alcool, droguri și lume virtuală. Ieși în realitate și înfruntă-ți temerile, te vei simți mult mai bine mai apoi. Cu cât vei accepta mai multe despre tine, cu atât plăcerea ta va fi mai intensă.

Privesc în jur la prietenii mei împliniți sufletește cu fantezii de care se temeau. Sunt fericiți. În cupluri. A durat mai mult decât au crezut căutarea, dar nu au renunțat și s-au găsit. Nu renunța nici tu.

Asta o spune, cineva care și-a pierdut prea mult timp privind în jur peste umăr și i-a luat o eternitate să-și accepte sexualitatea. Adică eu. Da. Eu. Nu sunt perfectă și mi-a luat o perioadă mai lungă să mă accept, să mă regăsesc și să știu ce îmi place. Să-mi testez limitele. Eu nu sunt în niciun caz, acel exemplu fericit, pentru că sunt într-o continuă căutare pentru ce vreau. M-am acceptat și mă iubesc, enorm de mult, dar acum este momentul în care am început căutarea pentru ce îmi doresc.

Iubește-te pe tine, acceptă-te și doar atunci, numai atunci vei putea să ai cele mai intense orgasme!

XXX_1650-195

2 thoughts on “0

  1. Da, ai mare dreptate. Iubirea de sine este cel mai frumos si inaltator sentiment. Din pacate unii sau altii o vor confunda cu egoismul.

    Am realizat si eu pe propia piele cat e de importan e sa te accepti pe tine insuti. Ce sentiment inaltator! Numai ca pentru fiecare din noi are intelesuri diferite caci sunteme Oameni (ma rog, din punctual meu de vedere totii barbatii alfa, masculi stapaniti de instinct animalice nu sunt oameni.) unici, cu experiente unice care si-au lasat amprenta asupra dezvoltarii personale in moduri diferite. In conceptia mea, trecutul meu, cu experientele si trairile, este parte din mine si il accept asa cum a fost, il iubesc pentru ca altfel as suferi in prezent iar viitor este afectat de acualul present. Asa ca tin la faptul ca viitorul meu sa fie luminous si de aceea am facut pace cu mine, cu cine sunt eu, cu placerile mele, cu trairile mele intense, cu dorintele implinte, cu visele care isi asteapta realizarea.

    Felicitari ca ti-ai regasit Omenia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Atunci cand ma pierd
Next post Lupul diminetii

Arhiva

Categories