Loading . . .
Intrebari si raspunsuri

Intrebari si raspunsuri

Alexandru:

Buna, Am gasit blogul tau si dores ca ma conversez cu tine. Nu pretind ca oi fi vre-o super inteligenta dar cred ca putem povesti decent si poate chiar interesant, cine stie. O zi minunata!

Salut Alexandru, mulțumesc pentru că ai accesat butonul de contact. Eu nu conversez decât prin comentarii pe aici cu cititorii mei. Dacă nu doream ca asta să fie metoda de contact pentru ei, as fi avut comentariile închise, dar nu le am. Cu toate astea, ceva vă încurcă degetele și nu comentați. Îmi pare rău că cititorii mei nu simt nevoia de a comenta, dar cine știe, poate într-o zi…

Raru a întrebat:

o curiozitate am….e fantezie sau proprie experiența?

Salut Raru, este una dintre veșnicile întrebări pe care le primesc aici. Răspunsul îl poți găsi răsfoind articolul acesta care se numește simplu Cine e cleo? Pentru că bănuiesc că articolul este din seria tl;dr (too long; didn’t read). Am să te anunț că nu scriu din fantezie. Textele mele sunt în general scrise din adâncul inspirației mele pe baza experiențelor mele. Uneori, încerc să le transform în pamflete poveștile care pornesc de la aventurile unor prieteni sau de la anumite glume. Acum sincer, citește povestea asta, spune-mi, ți se pare fantezie?

Mihai a întrebat:

cati ani ai si de unde esti ? Practici si in realitate din fanteziile scrise ??

Salut Mihai, nu contează vârsta mea și nici locul în care locuiesc. Detaliile de acest gen nu sunt importante pentru că textele mele nu au nici spațiu nici timp, așadar, totul este relativ. La fel ca vârsta mea. Nu schimbă cu nimic dacă am 19 sau 45, 34 sau 22. TExtele sunt tot aici, lucrurile tot se întâmplă sau nu. Visele mele și frustrările mele rămân la fel indiferent dacă trăiesc în străinătate sau într-un oraș mare. Relevanța asta, este prea mică. Pentru a doua întrebare, îți recomand să vezi ce i-am răspuns lui Raru.

Dennis a întrebat:

Ce fantezii ai ? :> :>

Nu am fantezii. Dacă aveam, acesta ar fi fost un blog de fantezii, dar nu este. Este un blog de povești trăite, de mine, de alții care au lăsat bucăți din sufletele lor aici de-a lungul timpului.

 

 

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Clisee din cuvinte
Next post Eternitatea cuvintelor … a orgasmelor

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: