Loading . . .
Clisee din cuvinte

Clisee din cuvinte

Fluturii din stomac pot fi omorâţi foarte uşor cu insecticid. Cel mai bun e vodka. Ajung sa zboare haotic prin corp, pleacă din stomac. În special spre cap. În special spre zone pe care oricum nu le foloseşti. Tremuri, îţi tremura tot corpul, mâinile, picioarele. E poate felul în care alegi să dansezi, sau modul în care te ascunzi cel mai uşor. Fiecare se ascunde de ceva, dar, cel mai probabil, fiecare caută o metodă cât mai uşoară  să omoare fluturii din stomac.

Omoară+i prin jocuri şi clişee, aşa sigur nu se va prinde nimeni niciodată. Vei fi un guru al cuvintelor, al lucrurilor care uită să se întâmple. Pe care ţi le imaginezi atât de des, după care tânjeşti. Golul din stomac este înlocuit cu o flămânzeală. Nesătul. Întotdeauna nesătul. Vrei mai mult şi mai mult, dar cumva, vrei cel mai bun lucru care să-ţi facă mintea şi corpul să explodeze. Limitele fanteziilor tale se întâlenesc în priviri pierdute.

Limitele tale sunt explorate de clişeele cuvintelor pe care le citeşti. Le citeşti cu limba pe fiecare corp dezgolit care se afllă între cearşafurile tale proaspăt curăţate şi aşezate cu foarte multă atenţie. Limba ta va confura toate cuvintele de care este nevoie, toate clişeele. Va face cerculeţe şi va contura vise, de pe gât până pe şolduri. De la glezne pe pulpe în sus, căutând locul din care izvorăsc orgasmele şi gemetele. Le vrei tot mai puternice şi tot mai intense. Vrei să ai cuvintele tale ultimul lucru la care se va gândi atunci când ănchide ochii de plăcere. Visarea începe atunci când buzele se ating şi timpul se opreşte.

Clişeele iau viaşă de la fluturii care sădesc în tine. Se scoală în fiecare moment, simţi cum pulsează. Te strâng pantalonii iar pofta devine tot mai mare în fiecare moment. Prădătorii mănâncă visele orgasmelor, săruturile încep de pe spate şi continuă tot mai mult, centimetru cu centimetru. Corpurile tremură, dar căldura devine tot mai mare. Nimic nu mai este rece, nimic nu mai contează, nimic nu mai există. Totul se conturează într-o centrifugă de cuvinte care sunt luate de pe buzele celuilalt. Furi cuvintele şi te hrăneşti cu ce rămâne.

Nicio metaforă nu va putea contura vreodată puterea unei atracţii sau a unui orgasm. Dar cu siguranţă există destulă imaginaţie pentru o descriere cât mai aproape de perfecţiune.

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Aventura sexului oral
Next post Intrebari si raspunsuri

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: