Loading . . .

imi era dor de tine !

A fost prima zi in care am recunoscut amandoi ca ne-am lipsit reciproc. A fost prima zi in care am discutat ptin, ne-am razboit putin, dar am profitat foarte mult de timpul pe care l-am avut impreuna. Am fost flamanzi si s-a vazut asta. Am tanjit dupa placerea noastra cu pofta cu care un copil devoreaza o inghetata. Am fost inghetata ta, mai putin ca nu am venit inghetata si ca tu ma topesti si ma arzi de cate ori pui mana pe mine.

Mi-am dat azi seama ca m-ai inmuiat. Nu mai am chef sa fac glume aiurea despre alte persoane cu tine, doar pentru ca mi se pare ca tot ceea ce conteaza sntem noi. Tot imi place si ador sa te tachinez. Momentele in care faci pe plictisitul ma excita atat de tare incat aproape ca imi calc pe orgoliu personalitate si incalc regulile propriului meu joc, doar ca sa te vad fericit, sa te vad zambind, sa te vad : satisfacut !

 

 

Esti, pentru mine, acea declaratie perfecta a orgasmului, a placeri, a tremurului din toate colturile trupului. Suntem innebunit dupa minunile pe care le facem unul celulalt, iar eu incep sa ma tem de ceilalti care nu ar avea atata rabdare, care nu ar avea stilul asta. Sunt innebunita dupa cum o faci pe cleo sa arda inca de inainte de a intra in ea, de a te misca, de a face ceva. Se muleaza, are valurile de placere care nu stiam ca ar putea exista vreodata in mine. Imi aduci in minte imagini, culori, lucruri pe care nu credeam ca am sa mi le doresc. Imi desenezi orgasmul atunci cand inchid ochii. As vrea sa vreau mai mult dar nu stiu ce sa-mi doresc.

Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa iti indeplinesc lista ta de dorinte. Daca ai tot ce este pe lista ta, atunci ramane doar sa perfectionez cat pot de des, sa te tin alert, sa te surprind, sa caut cuvinte noi, amanunte noi, fantezii noi acolo unde totul este perfect pentru ca vreau ca totul sa aiba aceeasi valoare.

Suntem bestali pentru ca stim ce vrem unul de la altul.

Asa arata sexul perfect? Daca arata asa, ar trebui sa incep sa-l descriu cu mai multe amanunte, pentru ca sunt tare saracacioasa indetalii si este pacat sa nu se desfasoare toate scenele astea si in fata altcuiva. Sa nu se desfasoare la infinit si in fata ta atunci cand parcurgi randurile astea.

Placerea este un viciu egoist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post scrisoare deschisa, sa-ti atraga atentia
Next post Cum sa bei o cafea

Arhiva

Categories