Loading . . .
scrisoare deschisa, sa-ti atraga atentia

scrisoare deschisa, sa-ti atraga atentia

Trebuie sa intelegi. Nu ma grabesc nicaieri. Nu am sa vin cu dume de genul : vreau sa ne iubim. Tot ce vreau in acest momet, in acele momente, in toate momentele este sa ma cuibaresc langa tine. Sa simt pielea ta lipindu-se de mine, trupul tau cum respira prin mine si toate aluzile alea sexuale sa dispara. Intre noi sa nu fe nimic, pana si carnalitatea sa plece. Vreau sa fie acea imbratisare in care doar magaierile noastre sa vorbeasca si pentru putin timp, eu sa tac. Acel moment in care EU tac.

Sa ne privim si atingerile noastre sa vorbeasca. Sa stim care este motivul pentru care semanam asa de mult, pentru ca reusim sa ne intelegem fara sa vorbim. Doar sa ne privim si poate chiar si fara acest lucru. Suntem un cuplu ideal atat dar ca nu suntem un cuplu si ca nu ne futem. Inca. Deja. Vreodata. Teasingul asta este menit sa ne faca sa ne dorim tot mai mult, am reusit sa ne plictisim reciproc si sa facem pe interesanti in timp ce gandim tampenii.

Te-as fute-n draci doar de dragul de a ma razbuna pentru toata amanarea asta, dar sunt sigura ca ar fi un fail. Sunt oricum atat de sigura ca daca o sa o facem vreodata nu o sa fim niciunul impresionati de prestatia data. Dilema este daca o sa ne dam a doua sansa.

Trebuie sa intelegi. Am rabdare, am dume, am tot ce vreau. Adevarat, nu te am pe tine, dar am tot timpul din lume la dispozitie sa te am. Poate ca nu te voi avea vreodata si o sa ramai doar cel la care am fanteziat atat timp. Poate ca ar fi mai bine. Sigur ar fi pacat sa se intample asta. Ar fi atat de aiurea fata de amandoi.

Iti simt zambetul. Nu il ascunde, e prea tarziu, l-am simtit. Acum spune-mi cum am facut asta? Cum ti-am vazut zambetul acum, cand l-am scris pentru ACUM cand l-ai citit? Ma simti? Pacat! Asta ar fi momentul in care ar trebui sa ma simti cuibarindu-ma langa tine. Spunandu-ti ca vreau doar sa te strang in brate tare si sa vad un film. Fara sex. Doar preludiu. Doar teasing. La infinit. sa fie pasarica uda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Armani ! Emporio Armani !
Next post imi era dor de tine !

Arhiva

Categories