Loading . . .

iar atunci cand ninge….

Atunci când ninge tie nu îti mai este frica de aerul rece de afara. Esti înauntru, stii ca este cald, este lumea noastra aici, iar sarbatorile se apropie. Nimic din toate astea nu conteaza. Te bucura doar faptul ca tot ceea ce este în exterior se blocheaza. Se opreste. Îngheata. Putem acum sa facem oameni de zapada din zapada care se strânge pe pervaz atunci când fumam. Mi-ai spus sa nu mai fumez, ca ne lasam amândoi, dar tigara de dupa merita fiecare centimetru al plamânului meu. Pe bune. Un nefumator nu stie ce pierde când dupa un orgasm bine meritat, stai pe geam, gol, dârdâind, si simtind cum fiecare centimetru din tine îngheata. Sfarcurile sunt tari, fumul si respiratia le vezi, nicotina îti distruge organismul, si excitatia devine chiar mai mare. Zapada trebuie folosita în sex doar pentru a te razbuna, ca nu poti face sex pe ea. Nu-i asa?

Si atunci când o lingi, si limba ta se plimba de-a lungul labiilor ei, o musti usor de una, îi sugi toata placerea care o emana încet. Limba ta îi verifica interiorul, e uda toata. Ia un pic de zapada, si lasa-l pe ea. Parca ai auzi cum sfârâie de la cât e de încinsa. Tine un cub de gheata în gura atunci când o lingi, lipeste-l de clitu ei atunci când miscarile tale sunt aproape sa-i ofere un orgasm. Fa toate astea. Si apoi spune-mi ca nu îti place zapada.

Stiu si ca ea nu poate sa-ti raspunda cu aceeasi moneda. Tu esti mai sensibil la frig decât ea. Decât mine. Dar, nu asta conteaza. Acum conteaza ca ea sa se simta bine, pentru ca mai apoi, ea sa înceapa sa îti face pe plac, sa te simti tu în al noualea cer, pentru ca tu stii ca meriti tot ceea ce primesti din partea ei, chiar daca ei, în momentul asta nu i se pare, si e doar un fel de rasplata, mult prea rapida, pentru orgasmul ei.

Dar atunci când ninge, toate astea nu mai conteaza. Sexul e diferit. E mai patimas. mai pasional, mai asa cum era la început. Sau nu e deloc, ramâneti îmbratisati, cu un început de penetrare doar, privind, la ninsoare, iar unul din voi va da tonul, încet, cu miscari, iar acela se va termina ori in cel mai romantic, ori în cel mai salbatic.

Dar am sa astept sa îmi raspunzi, atunci când ninge e mai patimas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fuck friend: beneficiu si/sau blestem
Next post File de jurnal*

Arhiva

Categories