Loading . . .

I had sex in friendzone

Am mai discutat despre asta, e drept am discutat-o din alt punct de vedere. Eu tind sa vad lucrurile si din punctul meu de vedere, iar asta probabil este important. Sunt importante experientele proprii dar realizez ca atunci cand este vorba de mine nu este neaparat adevarat.

La capitolul friendzone, noi femeile tindem, de foarte multe ori sa credem, sa speram din toata inima ca tipul acela frumos si dragut nu vrea doar sa ne combine. Uneori totul ajunge intr-o arie de prietenie incat o relatie ar transforma totul in doua extreme : ori merge bine, ori nu mai vorbim. Ca niste paranoice, tindem sa tinem atat de mult la prietenii nostrii incat nu vrem sa-i pierdem pentru o partida de sex.

Ca tot vorbeam despre sex. La capitolul “friendzone” exista si chestia asta. Eu personal care-s mai zanatica si picata de pe un copac mult prea inalt, am refuzat o data o relatie cu un tip pe care-l aruncasem in friendzone, chiar daca-mi placea de el pentru ca mi-era teama ca nu o sa fim compatibili sexual. Din momentul in care – noi femeile – aruncam baietii superbi in friendzone, nu mai reusim sa intram in atmosfera de sex de care avem nevoie pentru a tine relatia cat-de-cat pe picioare. Degeaba e iubire si intelegere, daca sexul e prost – daca cineva nu este deacord cu asta, astept sa ma contraziceti, dar stiti ca am dreptate.

Este o limita foarte, foarte mica intre friendzone si atractie sexuala si frienzone cu tendinte in best friend forever, pana cand ea sau el or sa faca  niste isterii de gelozie indeajuns de mari incat se vor certa.

Eu prefer totusi sa accept friendzone-ul si apoi sa incerc mai mult, oricum eu sunt o naiva incurabila si sper in dragoste la capitolul friend zone, chiar daca, poate nu par genul. Let’s have sex in friend zone ! Daca e nasol, e plictisitor si e slab, maximul pe care-l poti face este sa negi ca asa ceva s-a intamplat vreodata si sa ramaneti prieteni , dar asta dupa o perioada de cateva saptamani in care incerci sa-ti stergi amintirea proasta 😉

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Sarutul perfect
Next post Despre calorii

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: