Loading . . .

genul acela de geek

Ii vezi tot timpul in jur. Sunt usor retrasi pana cand societatea ii vede la adevarata lor valoare. Atunci devin acel gen de geek care a ajuns faimos. Faima il face sa se simta in extaz de fiecare data.

Este genul de geek pe care il vrea. Stiu ca e geek, stiu ca zace in el un monstru care sa-mi placa. O sa ma faca sa vreau sa se opreasca ca sa am timp sa respir, o sa ma faca sa vreau sa dau tot ce-i mai bun din mine ca sa fiu demna sa vina a doua oara.

Este genul de geek care ma va strange in brate in timp ce ma va musca de gat, ma va saruta suav daca va crede ca este necesar, iar daca am sa dorm langa el, ma va trezi foarte fresh si apt de o noua tura.

Este genul de geek de care-mi doresc din tot sufletul sa ma indragostesc pentru ca lumea ii subestimeaza iar toata energia aceea transmit in pat in niste partide bestiale de sex nebun care te fac sa iti trezesti vecinii cu urlete pentru ca pur si simplu nu te mai poti abtine sa nu urlii si sa pari ca scapata dintr-un film porno foarte prost.

Genul acela de geek langa care sta zambind o domnisoara, iar restul fetelor se intreaba “Ce dracu vede la el?” , inteligenta si sexul sunt mai mult decat destul ca sa vrei sa iti petreci tot timpul langa el. E drept, cand descopera si altele secretul tau e in pericol, asa ca aveti grija fetelor cum ii invatati. Pe de alta parte, ma bucur ca am dat de toti geek-ii din ultima vreme, mi-am schimbat multe standarde – atat la oameni cat si la sex – in special la sex!

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa testam pozitia asta
Next post Oral ravasitor

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: