Loading . . .

Vreau sa testam pozitia asta


Adevarul este ca de cate ori sunt pusa sa stau deasupra ma fastacesc si schimonosesc mai rau ca o fata mare. Nu imi place sub nicio culoare, ar daca vad ca o face doar pentru a-mi lasa mie fraiele partidei deja imi dau ochii peste cap. Imi place sa ma pun pe scaun pe peste el si sa o facem asa, dar iar nu dureaza mult pana sa ma plictisesc sau sa fac pe obosita.

Mainile lui pe spatele meu, iar daca ajung cumva pe marginea patului sa am mai mult punct de spirjin cu atat mai bine. Mi se pare ca atinge mult mai multe puncte sensibile, in plus privit asa peste umar este destul de excitant, iar tata vizunea asupra fundului stiu ca nu-l supara

Partea frumoasa este ca poti sa iti pui picioarele in nshpemii de pozitii, astfel incat el sa simta toata placerea. Chiar daca nu permite contactul vizual, imi place destul de mult sa-si plimbe mainile pe spatele meu, pe fundul meu, sa ma aplece de spate sa vada tot, este un joc superb. Iar atunci cand el ma tine de talie si preia controrlul este un moment in care nu vrei decat sa zici un “mmmm”

sursa foto 1, foto 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cum sa joci biliard
Next post genul acela de geek

Arhiva

Categories