Loading . . .
Ganduri absurde

Ganduri absurde

Si sunt curioasa ce crezi tu despre mine in momentul in care ma lipesti de perete, ma musti de ureche iar eu iti zambesc. Iti lipesti tot trupul acela fierbinte si transpirat de mine, vai cat de mica ma simt! Ma simt stramtorata intre peretele rece si tine, si sunt intre ceva rece si ceva cald, iar eu simt cum ma ud mai tare si mai tare din cauza ta. Imi place sa raman atat de uda, iar tie iti face placere fiecare secunda calda umeda si stramta pe care as putea sa ti-o ofer. Nu stii inca daca sa te mandresti prietenilor cu mine sau sa ma ti doar pentru tine. Te-ai cam saturat ca ei sa comenteze tot timpul, dar nu vrei sa le spui ca ai o viata sexuala mai activa decat ei.

Nu te prea intereseaza. Nici pe mine. Principalul este ca acum ne simtim bine si ca toata harababura din capul tau a disparut, acum te concentrezi pe placerea pe care o simti si pe tot ceea ce inseamna sex. Nimic in lumea asta nu trebuie sa fie stabil, pana si soarecele isi mai schimba gaura din cand in cand, dar pentru tine, cel mai important este cum arata gaura, cat de apetisanta este, cat de stramta, de primitoare, si de doritoare este. Iti place de mine momentan, dar dezlipeste-mi sanii de peretele rece si lipeste-i de tine, am sa incerc sa nu ma racesc din cauza peretelui rece din spatele meu. Am sa profit doar de caldura pe care mi-o poate oferii trupul tau fierbinte atat timp cat este lipit de mine.

Ar fi mai bine sa luam un pat, sau podeaua, dar aia ar insemna sa facem toate lucrurile astea comune. Nu vrem asta. Nu ne dorim sa parem ca suntem ca ceilalti. Acesta este motivul pentru care ador acest perete rece. Ma excita si faptul ca ma mentine tot timpul uda iti place la nebunie.

Ca sa nu mi se mai atinga spatele de perete iti pui o mana pe spatele meu. Ma zgarii. Simt cum colturi din unghiile tale imi vor lasa niste urme pe spate. Suntem prea uzi. Nu vreau sa-ti las nicio urma, pentru ca imi ador toate aceste escapade. Suntem ca doi adolescenti. Etern excitati, tot timpul parca e prima oara, niciodata  nu pare ca ne saturam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Un dominator, un artist
Next post Amintindu-ti de mine

Arhiva

Categories