Loading . . .
Un dominator, un artist

Un dominator, un artist

Stiu ca titlu va induce in eroare foarte multa lume, dar nu este vorba chiar de dominarea gen bdsm. Este vorba despre momentul in care el preia controlul si te alinta. Nu te lasa sa te misti in timp ce-si plimba limba pe trupul tau, iar tot ceea ce vrei tu sa faci este sa-ti arcuiesti spatele. Te alinta incepand cu buzele si terminand cu locuri care nici nu stiai ca provoaca atata satisfactie atunci cand sunt sarutate.

Cu toate ca doar faptul ca sta el deasupra spune despre el ca este un dominator, nu este ceva care sa te faca sa te simti prost. In tot momentul asta, cel mai tampit este momentul cand iti vine pofta aia nebuna sa il alinti. El nu te lasa sa iti plimbi mainile pe el, dar vede, vede ce vrei sa faci si incet se ridica. Se ridica si tot ceea ce urmeaza are o logica completa, atat timp cat el stie, amandoi zambiti, si excitatia de partea ta este la fel de mare.

Este pozitia perfecta sa ii vezi reactia doar atunci cand iti deschizi ochii, el te ia usor de cap, si tu deschizi gura. Inauntru intra toata placerea lui, care astepta un loc cald, dar pentru ca este inca momentul tachinarilor, nu o va face. Te tine de cap, ca sa vada cad de mult incape in gura. Sa stie cand sa se opreasca, cat sa te lase sa respiri, sa nu te inneci, si totul, ca sa va simtiti bine amandoi. El zambeste si tu iti plimbi limba pe toata frumusetea aia. Nu te mai saturi de ea, si te sperie faptul ca toate astea te exita foarte mult.

El e un dominator, care nu e brutal, e suav, si nu va face nimic din ceea ce vrei. Iti va cere acordul si iti va citi gandurile. Va sti in fiecare secunda ce vrei de la el, pentru ca toata tensiunea sexuala se consuma propriu zis pe masura ce va incalziti. Pe masura ce tu il faci sa te tachineze mai putin si sa te doreasca mai mult. Pe masura ce tu, din priviri ii spui ca il adori si este un moment minunat chiar daca nu te-ai gandit ca ar putea sa fie, un sex oral frumos. Nu te simti brutalizata, nu simti cum face pe seful, si totul pare de poveste, inclusiv cat de mult iti place tie. Esti uimita si esti sigura, ca totul tine de faptul, ca el este un artist perfect, un artist care te face sa iti doresti, ceva, ce poate, in mod normal nu te-ar face atat de nesatula.

*stiu ca vrei sa stii cum se termina, dar te las sa-mi spui tu*

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Dilema de seara
Next post Ganduri absurde

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: