Loading . . .
Amintindu-ti de mine

Amintindu-ti de mine

Amintindu-ti de mine este lucrul care te face uneori sa nu gandesti si sa pui mana pe telefon. Ma bucura faptul ca acest lucru ma face mai speciala decat multe. Nu este bine totusi, daca am sta mai bine sa ne gandim, te gandesti la mine mai mult decat la ea, dar ea iti ofera iubire, si familie, si caldura. Eu iti ofer altfel de caldura, si ceea ce numesc unele iubire, este clar pentru noi sex si nu are absolut nicio legatura cu iubirea. Poate acesta este motivul pentru care esti atat de detasat uneori, mie imi place.

Pentru ca prefer sa am lipit de trupul meu un barbat sigur pe el, detasat de toata viata cotidiana, care in acel moment este egoist, si incearca sa-si provoace numai lui un orgasm. Cu toate ca, adevarul este, ca daca nu stiu sa-ti arat cat de mult imi place, tie nu o sa-ti faca placere sa-ti amintesti de mine. Adori felul in care gem, si sunt o dulceata de fata atunci cand imi las capul pe spate si iti arat supunerea de care ai nevoie pentru ca TU sa ai placerea suprema.

Eu stiu ca tu cel mai mult in lumea asta o iubesti pe ea, dar eu sunt acea fata care scoate din tine monstrul stresului, hormonii plini de fetisuri si o multime de alte nabadai sexuale.

Ciorapi, strasuri, biciuri, paiete, vibratoare, tinute, totul, eu iti dau totul, iar tu apoi, poti sa mergi la ea cu constiinta impacata, pentru ca ceea ce facem noi se numeste relaxare nu inselat, iar eu nu sunt o simpla poza pe un monitor, sunt poate ceea ce a generat imaginatia ta de-a lungul timpului. As putea fi mai mult decat o mana de biti. As putea sa nu fiu. Nu mai conteaza dupa atat timp cine sunt eu, ce fac eu, ce scriu eu, sau cum arat, deoarece in mintea ta este un film, iar realitatea este departe de el.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Ganduri absurde
Next post Lupul de mare

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: