Loading . . .
Giveaway – stii sa faci un masaj ?

Giveaway – stii sa faci un masaj ?

Dupa sase luni de blog, am luat decizia sa fac un giveaway. E parca mai simplu decat sa pun de-un concurs, e cumva mai util pentru toata lumea. Marea decizie a fost ce sa dau ca-cadou asta pentru ca o parte din cei care ma citesc sunt barbati, celalata parte sunt femei. E drept ca pe un astfel de blog multi se multumesc sa citeasca, dar eu aici vreau sa va provoc nu doar imaginatia ci si dexteritatea.

Nu am sa ma intalnesc cu fiecare ca sa vad cine face mai bine un masaj, dar accept ideile voastre despre cum trebuie sa fie facut un masaj – ca la carte . E drept, am o prietena ce a lucrat in domeniu – masajelor – nu cel erotic, despre care am sa povestesc eu  intr-o zi.

Acum sa revenim la lucruri mai serioase (ca oricum neserioasa sunt in restul articolelor). Am zis ca fac un giveaway acum sa spun ce dau si cum dau.

Dupa o discutie aprinsa (cum altfel pot fi discutiile purtate de mine) cu SevenSins si cu Blogatu, am ajuns la comun deacord ca cel mai bine ar fi sa dam un ulei de masaj, asa poate sa-l castige un el, sau o ea, si sa-l foloseasca cu placere, poate cu prea multa placere ๐Ÿ˜€

Dupa o plimbare pe site, am gasit ceva destul de interesant. Este vorba despre un ulei de masaj cu efect de incalzire si aroma speciala. Efectul de incalzire stimuleaza receptorii pielii iar masarea va produce relaxare si eliberarea tensiunilor, ajutand la satisfacerea dorintei sexuale. Mesajul erotic este metoda cea mai eficienta pentru un preludiu eficient.

Contine fructe exotice, in special fructul pasiunii, deci va trezi o pasiune pe undeva.

Ca sa puteti intra in posesia lui trebuie sa :

1. Dati like pe facebook aici si aici

2. Mentionati pe blogul vostru despre giveaway-ul meu incluzรขnd un link catre acest post ! Daca nu aveti blog , distribuiti pe peretele Facebook-ului vostru acest material si scrieti cateva cuvinte despre concurs .

3. Lasati intr-un comentariu : numele cu care ne urmariti pe Facebook si link-ul catre postul vostru de pe blog / perete !

Totul se termina pe 30 iulie, in 1 august fiind anuntat castigatoru care va fi ales prin random.org nu prea imi place mie sa-i aleg random, dar pentru inceput merge. Totul va fi inregristrat/pozat etc, sa nu ziceti ca va fur ๐Ÿ˜€

Acestea fiind spuse, start wanting ๐Ÿ˜€ apoi, am sa astept pe mail, cum ati folosit uleiul de masaj. Cu toate amanuntele ๐Ÿ˜€

 LATER EDIT

pentru ca in ultima vreme nu am avut deloc timp sa respir, sper din tot sufletul sa am mai multe zile ca asta, maresc cu inca o saptamana, deci pana pe 7 august, pentru ca sa am timp sa verific daca toata lumea a facut tot ce s-a cerut. Pentru ca eu am nevoie sa trag de timp pentru ca am lipsit, mai ofer o tragere de timp pentru toata lumea care poate a vrut dar n-a avut chef. Stiu si eu? In fine. Sa ne masam, sa scriem, sa ne like-uim, sa ne inmultim.

See you soon ๐Ÿ™‚

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Fotograful perfect
Next post Devorandu-ma

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: