Loading . . .
Fantezia mirosurilor

Fantezia mirosurilor

SexShop.ro

Experimentele mele sociale și nu numai, poveștile cu fantezii și mirosuri, toate astea încep să contureze lucruri în mintea mea. Îmi plac lucrurile care conturează în mintea mea mai mult decât idei, asta îmi face degetele să zburde pe tastatură. Dacă degetele mele zburdă pe tastatură, înseamnă că undeva  – cu nasul într-un telefon – e un om care zâmbește.

Acum, nu te uita așa de încruntat la ecran, povestea tocmai începe.

Suntem obsedați de mirosuri. Acesta este adevărul. Ne sufocăm atunci când nu mai reușim să acceptăm mirosul celor din jurul nostru. Ne îmbăiem în îmbrățișări care nu vrem să se mai termine. Aprindem lumânări și folosim creme de corp. Ne adâncim în mirosul așternuturilor proaspete și ale hainelor care au fost alintate cu balsame frumos mirositoare.

Eu, mă adâncesc în mirosul tău, îmbrățișându-te în fiecare  moment. Îmi plimb limba peste gâtul tău și încep să te sărut cu multă poftă. Știu că cu cât vei sta mai mult timp la mine în pat, cu atât mai frumos îmi vor mirosi așternuturile a tine, atunci când vei pleca.

miros de bărbat proaspăt!

Dar, mirosurile astea, sunt probabil cel mai puternic afrodiziac. 

Îmi aduc aminte de el, cât de mult mă excita mirosul de ulei de motor atunci cînd venea de la atelier. Când toată salopeta aceea era încinsă în tot felul de mirosuri dubioase, iar eu nu știam exact, cum să îl dezbrac mai repede – cumva, fără să mă murdăresc.

Mirosul de ploaie mă inspiră și îmi face o poftă de viață enormă.

Mirosul de iarnă, de ger.

Mirosul de somn, atunci când te întorci înapoi în pat.

Mirosul de orgasme, dar oare-l simt și vecinii atunci când deschizi geamul să intre aer nou și să-ți mărească pofta de viață?

Mirosul de curat, când ieși de la duș, puțin umed și te lipești de mine în pat.

Mirosul de alge și de mare.

Dar mă înnebunește să îmi construiesc în minte la infinit mirosul de tine. Mirosul amintirilor și a zâmbetelor. A dinților din umeri și de pe mână, a respirației din ceafa mea de dimineață. 

Mă fascinează în continuare cât de excitant poate să fie acest simț: mirosul! Conturează în mintea noastră cu aceeași viteză ca văzul. Contruiește imagini, tot mai pofticioase de mirosuri mai mari, sau chiar de orgasme.

One thought on “0

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Incercarea de a avea controlul
Next post Revenire, Reverie

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: