Loading . . .
Incercarea de a avea controlul

Incercarea de a avea controlul

Este o chestiune foarte delicată asta cu posesivitatea și controlul. Este atât de ușor să ai control, iar în același timp lucrurile toate să scape de sub control. Secretul este destul de ușor. Totul este controlat. Totul este discutat. Știu, vorbesc acum în cuvinte foarte mari când spun lucruri precum comunicare și control. Este greu să aplici atât de multe lucruri, care par puțin importante dar sunt baza (și acidul) celor mai puternice orgasme.

Știu cât de mult îți dorești să te leg, fedeleș. Așa cum îmi faci tu mie. Să te lași pe mâna mea chiar și pentru un moment mai lung, să mă joc cu fiecare atingere, sărut sau alte idei năstrușnice care-mi mai vin în cap.

De apt toată ideea este ssă îmi fac și eu de cap cu tine. Măcar o dată să am eu inițiativa de a face ceva, de a te devora așa cum vreau eu. Să îți arăt lucruri care-mi plac.

Probabil te-ai cam săturat să ghicești anumite lucruri, să mă mulez eu întotdeauna după tine. Este momentul în care, trebuie să-mi pun eu imaginația la punct. Să vreau eu să fac ceva.

Am petrecut atât de mult timp făcând ce vor alții, mulându-mă după dorințele lor. Nu sunt sigură că vreau să fac ceva anume, că îmi doresc să preiau inițiativa într-o anumită metodă. Poate vreau să merg în alta. Ce se întâmplă dacă în mijlocul poveștii pe care o inventez în capul meu, se schimbă ceva – iar apoi brusc – plec în altă poveste, cu un alt mijloc.

Cine-a spus că este ușor să îl domini pe celălalt sexual, a fost un prost. Cu siguranță nu știa care sunt toate jocurile, regulile, gândurile, variabilele. Dacă stau să mă gândesc mai bine, nici nu contează care sunt toate astea, pentru că în fond, te lași dus de val. Stabilești o linie vagă de acțiune în cap și improvizezi pe parcurs după cerințele celuilalt. Valul este cel care te aduce la mal, atât timp cât știi cum să ai încrede atunci când te ridică pe culmi pe care nu știi sigur cum să le…. călărești.

Este în firea ta , îmi spui. Domini pe toată lumea cu prezența ta, te hrănești cu atenția lor și modul în care răspund atunci când le dai comenzi. De ce nu ai putea face și asta? Ți-e frică de faptul că există posibilitatea să te excite?

Mi-e frică de multe lucruri atunci când vine vorba de toate lucrurile astea pe care abia acum le descopăr. Descopăr prin tine plăceri la care nu mă gândeam vreodată. Orgasme care răsar din străfundul amintirilor doar pentru că mintea mea nu se poate dezlipi de acel moment.

Ce mă fac dacă nu-mi place?

Dar ce mă fac dacă îmi place?

Poate că este un moment potrivit să las toate gândurile astea deoparte și să mă concentrez la tine.

Azi am să încerc să te leg. Ușor, pentru că nu știu dacă voi face bine. Te-am privit pe tine făcând asta de zeci de ori, dar eram întotdeauna atentă la altceva. Sper să mă ghidezi, să mă corectezi. Sper ca de data asta să fiu mult mai aproape de ceea ce îți dorești.

Acesta este planul, acestea sunt șoaptele pe care ți le spun în timp ce mă urc peste tine. Îți prin mâinile deasupra capului ridicându-mă în ele. Ce sentiment ciudat este să stai deasupra, când celălalt se prelinge sub tine de curiozitatea mișcării care va urma. Îmi împletesc degetele prin ale tale și îți aduc mâinile aproape de mine. Vreau să le văd atunci când le leg. Nu vreau să le ai deasupra capului tău, la spate, vreau să le ai la îndemănă îndeajuns încât să poți să vrei să mă atingi. Să văd că îți dorești să îți folosești mâinile legate ca să mă atingi. Dar nu vei putea.

Am să îți înfășor încet, mâinile, dinspre încheietură spre coate. Brațele. Le leg de corp. Te ridici să pot duce sfoara în jurul corpului tău. Respirația ta caldă îmi face sfârcurile să se întărească. Mă ud doar la gândul că nu te vei putea mișca, dar te voi simți cum tremuri sub mine.

Buzele mele nu te vor atinge astăzi. Nu. Te leg și mă joc. Vreau să simt explozia unui orgasm, așa cum le simți și tu pe ale mele. Adânci, puternice, asezonate cu tremurul întregului corp, gemete iar în final, orgasme.

Sforile nu au legăturile perfecte. Nici nu îmi doream să fie așa. Mai am mult de învățat până când voi ajunge la momentul unei perfecțiuni. Dar asta nu contează. Corpul tău nu e foarte strâns sau foarte incomod. Simți sfoara cum iți atinge pielea, mâinile mele curioase și buzele mele flămânde.

Acum pot să fac ce vreau cu tine!

De parcă până acum nu aș fi putut. Cred că până acum mi-a fost greu să preiau eu inițiativa. Frică, de-a dreptul. Mi-a fost frică să preiau eu inițiativa. De ce frică? Eh, asta este o altă poveste și nu își are locul aici.

Acum nu simt frică, acum simt o poftă și o excitare care-mi învăluie tot corpul. O poftă care se mărește atunci când văd că nu poți să mă atingi așa cum erai obișnuit. Așa cum, poate îți dorești.

Stau deasupra ta și îmi plimb ușor buricele degetelor peste fiecare centimetru al corpului tău. Ador sentimentul pe care îl am atunci când pielea noastră scoate acel scârțâit al excitației, al poftei.

Îmi vine să te călăresc, la propriu. Îmi vine să te sărut pe fiecare centimetru al corpului tău. Îmi vine să te mângâi peste tot, să te excit la maxim. Să mă folosesc de mâinile și buzele mele să văd cum se scoală  toată pofta din tine, iar mai apoi, să profit de tine cu fiecare loc cald și umed în care te-ai mula perfect. Mi-e poftă să te simt adânc în gura mea, dar să nu te termini. Să simt cum treci de buze, te lungești pe limba mea și ajungi în gât. Să simt cum labiile mele formează o pătură – udă ce-i drept – peste un animal sculat și pofticios, care vrea să intre mai adânc. Aș vrea să-ți simt dinții pe sfârcurile mele, doar un pic cât să mă încrunt.

Este greu, foarte greu, când ai atâta putere, să te decizi cu ce începi

<< va urma >>

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Insomnii si cafea
Next post Fantezia mirosurilor

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: