Loading . . .

Dragul meu,

Dragul meu,

Am mustrari de constiinta pentru ca te-am inselat. Nu mi place cand fac asta. Te insel. Te insel cu alte lucruri care par mai importante decat tine dar nu sunt. Nimic nu e mai important decat ochii tai care se preling pe mine. Ochii tai care sorb fiecare cuvant al meu, ochii tai care traiesc prin mine. Am nevoie multa de tine si constiinta mea imi spune in fiecare moment ca nu iti dau destula atentie.

Iarta-ma !

Sa stii ca eu nu te uit. Ma gandesc la tine poate mai des decat iti da seama.

Il stii pe baiatul “cela” la care salivam amandoi? Iti aduci aminte cum ai siroit in mintea mea acel val imens de cuvinte. Cum l-am tavali, cum am profita de inocenta lui. Iar in ziua in care lucram si fumam o tigara, el a venit si mi-a facut un mic masaj facandu-mi sa-mi scape un geamat. Mi-a scapat un mic geamat si sfarcurile mi s-au intarit. Ma relaxasem pentru o secunda, ceea ce a durut. M-am gandit la tine. M-am gandit la tot ceea ce ti-as spune. Tot ceea ce ti-as confesa. Mainile alea ferme iti dai seama ce mangaieri ofera?

Si-a dat barba jos deci nu ma va gadila. Acum imi plimb mana pe chipul lui fin. Acum !

Nu te insel dragul meu blog, ma gandesc la tine si in agenda mea intre task-uri sunt cuvintele care trebuiau sa ajunga aici. Incet-incet,  incep sa-ti spun toate astea, pentru ca stiu ca si tu atunci cand ai vazut pectorialii aia te-a gandit cum s-ar lipi de tine.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Razboaiele mele, razboaiele noastre
Next post mirosul tau

Arhiva

Categories