Loading . . .
mirosul tau

mirosul tau

Acel miros care-ti invadeaza narile. Il strangi in brate si nu vrei sa-i mai dai drumul. Respiratia ta sta foarte aproape de gatul lui. Cu putin noroc ii vei face pielea de gaina. Lui? Care el? Cine saracia zicea ca el conteaza in toata discutia asta?

Tot ce conteaza e ce ai face tu cu el. Tot ce conteaza e marea de hormoni ce iti invadeaza narile. Acea dara de parfum care iti spune ca il poti viola mai mult decat este nevoie. E ceea ce pentru el e o dara de atentie dar gandul tau e tot ce e important.

Cum rupi hainele alea, cum il saruti pasional muscandu-l de buza si tachinandu-i limba in fiecare secunda. Suge-o intre buze. Umezesteste-o mai mult decat trebuie. Arata-i ca-ti place. Arata-i ca tot ceea ce conteaza este ca stii ce sa faci.

Cat de razna au luat-o fantezile tale acum? Spune-mi ! Cat de mult iti doresti ca acel parfum sa fie mai mult decat atat? Sa il simti pur si simplu pe piele, sa te gandesti ce trebuie sa faci sa ajunga pe pielea ta – pe pielea mea. Vreau doar sa stau cu nasul si sa inspir adanc in plamanii mei afumati de atat Camel si sa imi doresc atat de multe. Parfumul tau care imi inspira barbatul puternic care abea asteapta sa ma devoreze ca pe o friptura atunci cand e flamand, sa soarba din mine putina energie care-mi mai ramane tachinandu-ma si lasandu-se asteptat indeajuns de mult incat sa incep sa-i arat din ce in ce mai tare cat de mult tanjesc.

Crede-ma ca tanjesc. De cate ori simt mirosul ala tanjesc. Da, am o slabiciune : un barbat care miroase delicios.

Atingerile vor deveni tot mai apropiate, mainle se vor impregna pe piele lasand urme, iar la final vom fi doi fumatori gafaind si cugetand cum a reusit ca aroma aia de parfum sa imi invadeze in continuare narile si sa ma faca sa te doresc iar, iar si iar.

Cum stii ca e destul de bun parfumul? E simplu: trebuie sa fie destul de puternic incat sa-mi doresc sa nu te mai las din brate, sa mi te doresc cel putn gl iar in imaginatia mea sa fie totul cu o logica perversa. Nu te-ai gandit niciodata de ce sunt atat de perverse reclamele de la STR8 si Axe?? Pentru ca ei deja stiau ce efect au parfumurile asupra barbatilor. Mirosul frumos denota puterea aia de care avem noi nevoie ca sa ne simtim protejate iar eu, cand ma strangi tare in brate simt cum lumea se oreste si ma relaxez.

Mirosi bine.

Miros bine.

Nu ma lasa din brate pentru ca vreau sa imi impregnez parfumul tau in mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Dragul meu,
Next post File de jurnal *

Arhiva

Categories