Loading . . .

Din adolescenta, cu drag!

Este oare ceva mai pasional decat dragostea adolescentina? E atat de pasionala si de pura incat crezi in ea cu toata puterea sufletului tau. Te lungest atat de mult in saruturi menite sa iti rascoleasca organismul, petreci timp cuibarindu-te in bratele celuilalt si ai impresia ca nimic nu mai conteaza din momentul in care ati inceput chestia aia pe care o numiti preludiu.

Adolescentii au in ei pasiunea aia pura. Cred cu tarie ca ce se intampla intre ei, in toate sarutarile acelea si atingerile. Stiu ca totul va dura la infinit iar cand se lovesc de realitatea despartirii sufera cu toata fiinta.

Dupa ce ne maturizam ne este atat de greu, dar incredibil de greu sa mai credem cu aceeasi tarie si pasiune in celalalt. Suntem asaltati in fiecare moment de nesiguranta. Uitam sa simtim pasiunea buzelor care se intalnesc umede cautand fara oprire ceva : pasiunea. Cautand limba aceea cu care sa se joace si sa se razboiasca in cerculete pe buze, pe gat. Trupurile se incing din ce in ce mai tare iar buzele devin muscate iar apoi coboara. Coboara pe gat si dintii incep sa-si faca incet-incet curaj.

 

Cu cata mandrie ascundeam semnele pe gat, iar acum tot ce stiu sa-ti zic este : te rog, nu-mi lasa semne, nu am chef sa le ascund.

M-ai facut sa retraiesc adolescentul acela nesigur. Doi oameni in toata firea jucand sah si povestind in loc sa facem patu ala sa scartaie din ce in ce mai tare. Cumva am reusit sa cream intre noi atmosfera aia pe care mi-o amitesc din cateva tabere nevinovate. Atmosfera aceea de adolescenti plini de hormoni care totusi reusesc sa isi faca timp sa se savureze reciproc, sa se asculte si sa-si faca griji unul pentru altul chiar daca au ceva mai bun de facut in mintea lor. Mangaierile alea nevinovate, dorind sa traim doar din sarutari fierbinti si mici orgasme care sunt la fel de nevinovate ca noi doi.

Toata joaca asta adolescentina ma incarca de cele mai multe ori cu o energie incredibila, facandu-ma sa vreau din tot sufletul meu ca intr-o zi sa ma opresc doar la el : muzul principal, pentru ca doar el o sa merite atentia si cuvintele mele. Ciudat ca tocmai eu spun asta. Tocmai eu cred in fidelitate si iubire. Romantism incurabil? Sa ti-l bagi in fund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post O cafea, te rog !
Next post Tocuri = diva !

Arhiva

Categories