Loading . . .

O cafea, te rog !

Cafeaua ! Acest procedeu de socializare dulce-amarui care ne umple de energie. Cafeaua, acel motiv sa iesim in oras, sa facem lucruri. Cafeaua este acel motiv ca eu sa ma invit la tne, ca eu sa iti atrag atentia asupra mea. Te-ai intrebat vreodata de ce secretarele fac doua lucruri : sex si cafea ? Nu am sa-ti dau raspunsul la intrebare dar pot sa-ti spun de ce imi place mie sa iti fac cafeaua. Ma simt usor submisiva lucru care – paranormal – nu ma excita mai mult decat trebuie. Ma simt ca o secretara cuminte care are grija de tine pentru ca vrea intr-un final sa aiba toata atentia ta.

Da. Motivul pentru care iti fac cafeaua si simt cand ai nevoie  de ceva si iti aduc este pentru ca vreau toata atentia ta. Nu vreau sa umplu in jurul meu toata tensiunea sexuala care zace in mine si sa ne futem ca chiorii. Vreau chiar sa ma pisicesc mult timp. Sa te curtez cu mult interes si sa astept momentul potrivit in care sa te am. Sa iti simt buzele flamande tremurand cum se bucura de mine, cum sunt satule de cafea si vor ca singurul lucru fierbinte de care se lipesc sa fie trupul meu. Vreau sa iti simt mainile alea ferme cum se incolacesc in jurul trupului meu si nu-mi dau drumul. Ma frangi atat de aproape de tine incat respiram unul prin altul in ceva ce se numeste – teoretic – sarut.

Imi place sa iti aduc cafeaua si sa ma simt de parca as fi secretara ta. Ma excita si ma incita la maxim lucrurile astea. Imi place la nebunie sa ma pisicesc atragandu-ti atentia. Ma simt ca o felina care isi pandeste prada si se asigura ca toata prada ei va ajunge acolo unde trebuie. Nu ma grabesc deloc, am tot timpul din lume sa fiu cea mai fidela secretara, stiu ca imi voi primi premiul pentru asta pe merit.

08146

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Eu, eu si iar eu
Next post Din adolescenta, cu drag!

Arhiva

Categories