Loading . . .
Destainuiri

Destainuiri

si simt cum te mulezi in mine si mainile tale imi frang sanii. Intre degetele tale sunt captive sfarcurile mele si astfel ma excit din ce in ce mai tare, vrand sa ma afund mai bine in tine. Sa o simt groasa, pulsand placere in mine. Ard si astept ca orgasmul meu sa fie cel mai intens pentru ca sa ma incord mai tare iar tu sa ma simti mai aproape, mulandu-ma perfect pe madularul tau erect. Astea poate sunt singurele lucruri care conteaza in mult prea multe minute atunci cand trupurile noastre se unduie unul langa altul.

Pozitiile niciodata nu sunt indeajuns de bune si ne dorim sa ne mai creasca macar cateva maini. Pielea arde si ar trebui smulsa, corpul este confuz, caloriile se ard si totul in jur se misca, scartaie, scoate sunete si parca absolut orice obiect din jurul nostru face dragoste in acelasi timp cu noi.

Nu este nimic care sa ne impiedice in acest moment sa simtim sudoarea de pe trupurile noastre flamande dupa o placere pe care altii o vad interzisa, dar altii acum prea multe secole o savurau cu toata fiinta lor. Suntem prea ocupati ca sa ne savuram incat nici gandurile nu au timp sa treaca prin minte. Totul este atat de rapid si totusi atat de lent incat nimic nu pare sa ne opreasca. Mainile tale se apasa pe pielea mea si buzele mele raman intredeschise. Ma musti de una din ele. Ne privim in ochi iar tu incepi sa ai miscari mai tari, mai dure, care ma fac sa-mi las capul pe spate si sa-mi abtin gemete prea mari.

Peretii falsi sunt o provocare pentru mine dar nimic nu conteaza atunci cand totul este unde trebuie. Niciun orgasm nu trebuie urlat dar ceea ce faci tu din mine ma face sa cred ca fetele din filmele porno nu sunt deloc false atunci cand urla. Prin gand imi trece momentul asta. Momentul in care eu scriu ce am simtit iar tu astepti sa citesti. Apoi iar momentul asta. Momentul in care tu citesti si-ti amintesti cum unghiile mele erau infipte in spatele tau sapand santuri. Pielea incepea sa te usture semn ca le bag prea adanc iar tu incepi sa intri mai tare si mai brusc in mine ca un animal iar asta ma face sa le adancesc mai tare. Este un cerc vicios pentru ca tu oarecum ma vrei sa nu mai fac asta.

M-am oprit. Mi-am luat mainile de pe spatele tau si acum le-am pus pe fund. Simti unghiile cum incep sa sape santuri pe bucile tale impingandu-te in acelasi timp in mine. Nu iti place orice tentativa a mea de a prelua controlul asupra lucrurilor pe care tu te simti stapan. Ce naiba e patul tau ar trebui ca tu sa ai ultimul cuvant aici.

Te simt atat de bine incat sunt invidioasa pe toate fetele pe care le-ai simtit asa. Ma intreb daca toate au simtit aceeasi placere naucitoare atunci cand te-au avut.

2008_12290129

2 thoughts on “0

  1. Nu are cum să nu-ți placă experiența exprimată atât de natural și măiastru prin cuvintele de mai sus, mai ales că, nu cred să existe vreun om care să nu fi trecut printr-un episod orgasmatico-catartic în viața lui. Dacă există, ar trebui să lectureze degrabă aceste rânduri și să acționeze în consecință …:)

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post scrisoarea a 7-a
Next post pe un colt de luna

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: