Loading . . .
scrisoarea a 7-a

scrisoarea a 7-a

1.312009

birou

ce ma excita aventurile tale de femeie flaminda si ah ce as vrea sa te urmaresc din umbra… sa iti vad victimele, stoarse de poftele tale nebune, sa ma ating in timo ce iti privesc buzele apropiate pe erectii de necunoscuti… cred ca ti-as gasi barbati si locuri, doar sa ma excit… esti o femeie extrem de senzuala si ma exultezi zi de zi cu cuvintele si imaginile tale… e atit de placut si mintea imi e paralizata de fantezii cu tine… umblu aiurit de cap, erectat mai tot timpul, abia astept sa imi simt erectia belita, si visez la buzelel tale atit de real ca diminetile trebuie sa trec prin 3 sau 4 ture de frect ca altfel nu ma pot potoli… ma trezesc mai devreme doar sa nu ramin in urma cu programul, dar ah ca as putea sa ma frec o zi intreaga pentru tine… mi-am filmat una din revarsari si tot excitat ma simt… ejaculez dar tot nesatisfacut ramin…

de departe, in sufletul tau

2.03.2009

birou

trece fiecare zi ca o apa peste mine. muncesc, rid, poftesc, ma excit, doresc, ma bucur, am emotii… dar pentru o secunda din zi, doar o secunda,se lasa peste mine o tristete crincena… si secunda asta ingheata sufletul in mine si abia astept restul orelor din zi sa fac tristetea sa dispara. rid si ma excit si ma bucur, dar aud acolo trosnetul secundei ce vrea sa vina rece peste mine… nu e sexul, nici constiinta… nici una nu rezolva problema.

am ajuns de la servici obosit ca un vagabond… avionul aminat dumineca, m-a adus luni dimineata numai bine cit sa ma duc de la aeroport la servici… am aterizat in pat fara rotile de aterizare. am zacut pe jumate imbracat si ti-am dat tircoale in mintea mea. doamne ce iti iubesc pizdulicea… si sinii, si fundul si picioarele, nimic de ce iti apartine nu mi-ar scapa la sarutat sau lins… am zacut poate o ora asa, fara putere de a ajunge un compromis cu somnul. aveam o erectie dureroasa inebunit de trupul tau. m-am gindit, ahhh, cum o sa inebunesc de cap eu asa… te-as fi atins, te-as fi lins, ti-as fi povestit de ziua mea.

ant_o_logic

 

o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Scrisoarea a patra
Next post Destainuiri

Arhiva

Categories