Loading . . .

Decizii – Decizii

Cred ca marea decizie a ultimilor trei ani este daca sa ma las de fumat. E drept ca este un viciu atat de nociv incat plamanii mei se impun uneori cu cate o pneumonie. Urmatoarea mare decizie a fost cum sa-mi implinesc promisiunile. Trebuie sa fac cumva astfel incat sa se creeze un echilibru in toata dezordinea asta care – intr-un fel sa altul – te include si pe tine.

Am renuntat la a mai face promisiuni, am ajuns la concluzia ca daca promiteam ceva era ca si cum as fi asigurat oamenii ca aia nu se va intampla. Ai inceput astfel lupta de a ma face sa renunt la orgoliu. Orgoliul meu care ma protejeaza impotriva iubitelor geloase sau speriate de mine. Orgoliul meu care-mi spune sa nu mai il sun pe x, sa nu mai imi pese de y, sa  tin cont de sentimentele prietenei lui. Uneori nenea asta, Orgoliul imi aminteste ca nu trebuie sa ma indragostesc de sex. Ar fi destul de ironic daca m-as indragosti de sex, nu-i asa?

Am renuntat la orgoliu. Am omorat o parte din lucrul care eu credeam ca ma protejeaza pentru ca – ceva, undeva imi spunea ca e mai bine sa nu-mi pese. Poate ca nu l-am omorat de tot ci l-am redirectionat spre adancul sufletului meu unde am inchs tot ceea ce a ramas din constiinta mea – care era legata strans de orgoliu. Am renuntat la orgoliu si am devenit un om mult mai rau in interiorul meu de om bun, naiv si superb. Nu ma mai intereseaza ce parere are prietena lui despre faptul ca ma fut cu el – scumpo, mi se rupe, dar te primesc intre noi asa cum tu ma primesti intre voi, sau daca vrei, ma multumesc doar cu tine. Ce cliseic ar fi ca amandoi – el si ea – sa se insele reciproc : cu mine !

Nu ma intereseaza decat purul meu orgasm, iar dupa ce zac pe pat cu un zambet tamp pe fata, incep sa-mi amintesc ca si tu esti acolo. Ca tu esti cel care merita acel orgasm suprem. Tu esti cel care merita restul atentiei mele, iar eu trebuie sa devin buna cu tine. Am schimbari atat de bruste incat aproape ca am citit pe chipul tau socul cand in mijlocul pasiunii am inceput sa preiau regulile jocului. Pentru un moment m-am lasat dusa de val, te-a uimit reactia mea, dar ti-a placut la nebunie. A ramas totusi incremenita pe fata ta uimirea, chiar daca incercai sa o ascunzi in spatele unei zambet.

Am renuntat la orgoliu, am primit in schimb orgasme puternice.

M-am reapucat de fumat. Aveam nevoie de ceva puternic care sa-mi oboseasca trupul de cate ori constiinta mea incearca sa reinvie orgoliu. M-am apucat de fumat pentru ca un viciu mi se pare  potrivit pentru uciderea orgoliului. Organismul meu trebuie sa planga asa ceva. Nu sunt cool ca m-am reapucat de fumat, dar ma simt echilibrata. Ma simt implinita.

acum, mai trebuie sa ma decid daca incep sa combin la iubita lui, si apoi la el – dupa ce aflu ca are prietena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Proaspat Dushat
Next post In sex trebuie sa inveti sa imparti !

Arhiva

Categories