Loading . . .

Proaspat Dushat

Asta e una scurta pentru ca trebuie doar sa-ti marturisesc cat de mult imi place ca atunci cand vin, sa ma trantesc in varful patului, sa-mi scot cartea, sa lecturez in linste scene – nu neaparat erotice, iar apoi tu vii de la dus proaspat. Parca esti o paine d-aia calda proaspat scoasa din cuptor. Esti fresh. Oricat de obosit ai fi, acel dus te face sa arati de parca acum ai fost scos din cutie. Emani atata energie prin pori, Emani starea aia – nu stiu cum sa o explic. Esti plin. Esti tu.

Vii incet pe langa mine si te uiti ce citesc. Daca ai noroc poate nu este o scena chiar foarte interesanta, poate chiar te bag in seama din prima. Cu putin noroc nu discutam despre carte si incepem sa ne tavalim prin pat intr-o lupta de putere pe : cine reuseste sa-l imobilizeze mai mult pe celalalt.

Ador atat de mult sa fi in dus atunci cand vin, parca e un preludiu la preludiu, parca ma trimite intr-o alta lume pentru ca eu stau si lecturez te-miri-ce-roman, aflu ce face Sara, pentru ca am asteptat-o atat de mult si ea a venit! Fac chestii pe care in mod normal nu le fac pe la altcineva pe acasa (oricine ar fi acel altcineva).

Stii ce e mai incredibil? Ca toate prostiile astea ma excita la maxim. Iar daca prin fundul gentii mai am un articol ascuns, din seria printatelor sau mai stiu eu ce rahaturi, sau daca in mintea mea a mai iesit o idee de : azi fac nuj ce, totul capata o alta “viata”.

Ma simt ca Dorothy fara pantofii ei rosii, doar cu perne in jurul meu, o carte, si un baiat proaspat care miroase atat de bine incat imi vine sa-l mananc. Si incep sa-l mananc, te musc usor de buza, te musc de limba. Ba nu, acum ma musti tu de limba. Ne luptam pe cine de dezbraca primul si lupta eterna in a ma musca de sfarc sau de fund. Apoi incepe restul. Apoi incep restul articolelor.

Intr-o zi, te vei trezi cu mine sub dus. Doar ca sa mai am un articol despre cum am intrat dupa tine si tu erai de ¾ spalat iar eu n-am vrut sa mai stau 5 minute si am vrut sa ma ud acolo, sa ma ud la propriu, sa ma ud cu apa, nu doar cu orgasmul si transpiratia mea cum o fac in general.

Eh, intr-o alta zi, am sa ma tin de promisiuni.

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Umbre
Next post Decizii – Decizii

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: