Loading . . .

Buricul degetelor tale

Burcul degetelor tale incepe o expeditie a carnii roz si fierbinti a labiilor mele. Imi pun mainile in dreptul pelvisului una peste alta iar cu mana libera ma tii de ele. Parca te sprjini. Parca ne sprijinm amandoi in pelvisul meu – iar pe interiorl lui urmeaza sa fi tu. Totul se rezuma in jurul fierbintelii mele si poftei mele de a sta, de a zace in timp ce tu cu mare atentie ma savurezi fara sa pui macar varful buzelor pe mine.

Buricul degetulu tau se plimba incet catand zonele cele mai ude. Parca ai cauta ploaia, dar la ce cascada simt ca se creeaza in interiorul meu iti recomand o pelerina. Il bagi incet si parca o parte din tensiunea adunata in zona e eliberata. Interiorul meu se muleaza ciar si dupa un deget, interiorul meu doreste sa te cunoasca asa cum vrei tu.

Cauti un punct sensibil. Orice litera a alfabetului atat timp cat am sa urlu de placere si am sa te ud cu tot orgasmul meu e buna. Orice litera e destul pentru a fi insirata in soapte ca sa-ti arat cat de mult imi place.

Buricul degetelor tale ma cauta flamand, ma cauta sa se asigure ca sunt fierbinte, ca sunt pregatita, ca sunt acolo si ca daca va atinge locul potrivit voi fi mult mai la inaltime, voi avea inima pleznindu-mi din piept, spatele arcuindu-se si eu gemand din toate colturile plamanilor.

Buricul degetelor tale e un mic explorator al orgasmelor mele. Este cel care, atunci cand e in actiune face ceea ce in barfa cu fetele numim minuni . Este cel care ar trebui folosit cu la fel de multa atentie de mai multa lume, poate inclusiv de mine atunci cand ma joc singura. Dar cand discutam despre buricul degetelor tale, tot corpul meu tremura, pentru ca asta este efectul pe care-l ai asupra mea, pentru ca asta iti place sa-mi faci.

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cum sa faci rost de un Fuck Friend
Next post Omul potrivit, la locul lui.

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: