Loading . . .

Cum sa faci rost de un Fuck Friend

off topic :

Adevarul este ca nu stiu daca mai este cineva atat de alintat ca si mine la capitolul muze. Sincer! Va multumesc in fiecare secunda pentru ca sunteti niste muzi atat de superbi si-mi dati in fiecare secunda a zilei inca un subiect, inca unul, tot asa pana cand incep sa ma doara mainile de la atatea articole pe care le am de scris. Sincer, va multumesc din inima !

on topic :

Cel mai usor mod de a avea un fuck friend este urmatorul:

iti faci un cont de Facebook (stiu ca ai unul, dar mai fa unul, sigur ai doua adrese de e-mail)

iti dai singur Add as a friend

Acum sunteti prieteni! Ai un prieten nou. In toata gama aceea de 36982 de prieteni pe care-i ai pe Facebook, ai unul nou care este special. Este intotdeauna cu tine, te ajuta, te asculta, ce mai ! Sunteti de nedespartit.

Stiai ca pe facebook tocmai ai dat add unui fuck friend?

Nu-mi spune ca nu, stiu ca te mastrubezi, stiu ca atunci cand esti singur, nu ai cu cine, sau pur si simplu asa ti-a venit la ora 4 dimineata, bagi mana in pantaloni si te joci. Te joci cu o forta de frecare care avanseaza pe masura ce gandurile tale devin tot mai perverse, creierul iti arata niste scene de sex incredibile, exact asa cum iti doreai. Rezultatul este un orgasm care te murdareste din cap pana in picioare.

Noul tau prieten de pe facebook te va ajuta sa te cureti, noul tau prieten care este tot timpul acolo langa tine. Puteti sa va schimbati facebook status-urile intre voi din : married, it’s complicated, dar niciodata in single. Ar fi chiar trist daca status relationship-ul dintre voi s-ar transforma in single. Cine ar vrea sa se desparta de el insusi.

Ai observat toata partea buna a acestei creatii? Ai observat ca acest nou prieten al tau, noul tau Fuck friend iti stie toate visele si dorintele? Stie ce sa faca si ce nu?

Spune-mi sincer daca este cineva care ofera orgasme mai frumaose decat poti sa oferi tu. Spune-mi, cu mana pe inima, ca nu tu esti cel mai bun fuck friend al tau! Stiu, si eu sunt uneori cel mai bun fuck friend al meu, nu este frumos dar uneori este tentant si nu vreau sa ma abtin de la astfel de tenatii. Cine ar vrea sa reziste la asa ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Vreau sa testam pozitia asta
Next post Buricul degetelor tale

Arhiva

Categories