Loading . . .

Blacklist – scurta destainuire

Aparent a fost un subiect destul de controversat, iar lumea este curioasa cand vine vorba de lucrul asta. Prostituatele de lux, detin toate cate un blacklist care este destul de valoros deoarece contine nume importante. Sunt cunoscute cateva care au pblicat lista ajungand astfel sa fie mult mai bogate decat inainte, profitand de curiozitatea oamenilor – si a nevestelor.

Vreau sa ne intelegem : eu sunt o maniaca a controlului. Sunt exagerat de organizata ceea ce se poate vedea – cred eu – pe blog. Gandesc in avans intr-o logica ideala iar apoi retusez ceea ce natura umana a creeat ca fiind exceptie iar noi restul o numim : greseala .

Am mai mult decat un blacklist, am asa :

1. Am o agenda in care trec, fiecare contact sexual – persoana, si cam ce s-a intamplat. Mi-e frica de momentul in care as putea uita tate astea, astfel incat acum vreo 4 ani – cred , am luat decizia sa fac acea agenda. O pdatez cam la o saptamana dupa ce apare un tip nou pentru  a se stabili in minte observati cat-de-cat obiective.

Nu o am pentru ca vreau sa o public si nici nu doresc asta, este doar modul meu de a tine minte lucruri pe care sunt convinsa ca in timp am sa le uit.

2. Am un set de calendare (cel care sta tot timpul in portmoneu) si cele din alti ani, in care-mi notez cand imi vine, si cand fac sex. Imi place sa vad erioadele pofticioase si perioadele in care n-am avut timp/chef. Intr-un fel foarte manipulatr, imi place sa stiu ce fac si cand. Nu cred in insemnarile pe telefon drept urmare ce-i cu pixu ramane o vreme!

3. Am setul meu de dvd-uri. Faimosul set de dvd-uri care contine : poze cu mine (o parte le vedeti pe blog) ; poze doar cu tipi (primite sau facute) ; filme (alea home made) ; poze in timp ce mrrrr. Am in continuare obiceiul de a avea oriunde aparatul foto cu mine. Am in continuare obiceiul de a-l pune sa-mi faca poze, de a-mi face singura (in special pentru blog), de a face poze in timul actului. Imi place, sunt o mica maniaca in aceasta privinta. Problema este ca lumea devine usor sceptica la acest subiect – si inteleg de ce. Nu m-a interesat niciodata sa i se vada lui fata pentru ca elementul rincial din poza sunt eu. Pozele alea refac in mintea mea mlte momente ajutandu-ma sa scriu, sa-mi amintesc. Eu le vad ca pe arhiva vizuala a blogului si la fel ca la 1. si 2. nu am niciun interes sa le public undeva.

Nu doresc sa public poze cu alte persoane in afara de mine pe acest blog! Eu sunt destul de mare si de expresiva ca sa multumesc lumea, iar cand eu o sa va mai multumesc din punct de vedere vizual – asta este. Nu vreau sa afle iubita nu-stiu-cui ca acum nu-stiu-cate secole noi am avut o aventura si asta entru ca ea a recunoscut intr-o poza de-a mea in fundal bluza lui favorita pe usa de la dulap. Nu ma intereseaza ce are fiecare acasa in viata personala pentru ca pozele/filmele sunt facute cu anumite motive in anumite stari de spirit. Le retraim la anume intenstiati cand le revedem, nu ma intereseaza sa fac rau nimanui cu ele – chiar daca as castiga bani buni santajand. Ce rost are? Ce castig am eu din toata asta? Hai, incetam cu prostiile va rog? Inteleg ca paranoia e mare, dar sa nu uitam sa avem putin bun simt – pe de alta parte sunt doua persoane in poze, iar ce face fiecare in intimitatea lui ramane la el in camera, apoi la mine in cuvinte (daca merita), si prin multe imaginatii.

Nu sunt o sursa de pornografie, nu ma cred asta si nici nu vreau sa devin. Cu asta am incheiat discutia despre setul meu faimos.

4. exista inca o agenda creeata special pentru blogul asta. E plina de insemnari, grafice, idei, notite, desene, versulete si ciotri de povesti care asteata sa fie dezvoltate. Aia o cititi.

Nu o sa-mi public blacklisturile pentru simplul fapt ca din punctul meu de vedere, tot acest blog este un blacklist chiar daca nu prea contine nume. Fiecare stie ce a facut – cand – cum , iar atunci cand se regaseste in randuri stie ca este el, iar daca reuseste sa recunoasca un zambet cu atat mai bine, pentru ca am camuflat cat mai putin profi posibil decorurile care ar putea genera idei.

Tot blogul asta spune mai mult decat ar putea spune o lista cu nume vreodata fie ca pun doar prenumele sau numele complet. Hai sa facem pe paranoicii, dar daca intr-o zi public o lista cu 50 nume complete, cine ma va crede atat timp cat nu prezint o dovada? Pot sa zic ca m-am culcat cu cel-mai-cel focos baiat, dar daca el zice “nu o cunosc” , ce mai ramane din toata povestea? De aceea mi se pare inutila o asemenea abordare cand eu pot frumos sa spun cum ma mangaie, cum ma musca, imi face cadouri sau altele, e mult mai credibil si nu deranjeaza pe nimeni – pentru ca doar el va recunoaste acel “ceva” din poveste care-i va spune ca ma refer la el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post 3 lucruri despre femei
Next post Autoportret

Arhiva

Categories