Loading . . .

3 lucruri despre femei

Din fericire pentru noi – sexul frumos, zilele in care barbatii nu se gandesc doar la placerea lor au cam apus, astfel niste cercetatori (posibil britanici) spun ca femeile au orgasm la fel de des precum barbatii ejaculeaza – cand te gandesti ca noi suntem mult mai norocoase deoarece avem posibilitatea orgasmelor multiple !

Atunci cand o femeie reuseste sa atinga pragul de orgasm, in corpul ei este o senzatie ca niciuna, excitatia urca incet pana in punctul in care vaginul ei este foarte tensionat si se contracta la fiecare secunda. Acea zvacnire de placere pe care o simtim noi atunci cand el termina, este acelasi lucru pe care o avem si noi.

Daca noi femeile avem puterea de a rezista placerii suntem instare sa avem multe orgasme unul dupa altul, dar asta depinde de cat de bine se misca el. Daca incepe sa imi faca un oral pana cand ajung la orgasm, iar apoi se grabeste sa intre, va gasi un loc foarte primitor si mult mai intens, decat daca ar apela la alt fel de preludiu.

sunt 3 lucruri importante pe care barbatii ar trebui sa le stie atunci cand vine vorba de orgasmul nostru :

1. Daca unui barbat ii ia intre 2 si 5 minute de stimulare directa pentru a ajunge la orgasm, unei femei obisnuite ii ia aproximativ 20 minute de stimulare directa (adica penetrare).

Morala acestui lucru este ca trebuie rabdare atunci cand vrei sa o aduci pe ea pe culmile placerii, trebuie sa te abtii utin de la placerea ta si doar sa oa dmiri cum se zvarcoleste apropiindu-se de orgasmul ei. Daca vrei sa ajungeti la un orgasm multiplu, ai grja ca preludiul sa fie pe masura, altfel nu vei avea sansa si vei termina doar tu in timp ce ea va sta fara a fi “terminat”.

2. Femeile au un sentiment care este echivalentul “coaielor umflate”

Ca barbat stii deja ce urat este atunci cand esti pornit si nu mai termina nimeni treaba, ceea ce probabil nu stiai – dar iti doreai sa fie adevarat – este sa existe si un echivalent pentru ele. In momentul in care ea este foarte excitata, clitorisul este  umflat de sange, daca nu este eliberat totul printr-un orgasm, domnisorica va avea acelasi sentiment de discomfort pe care il simti tu cand esti lasat balta.

3. Orgasmul E SANATOS !

Hai sa spunem ca noi femeile aveam nevoie de cand un motiv pentru care sa vrem asa ceva. Este sanatos pentru ca reduce sensibilitatea durerii, a crampelor menstruale sau a stresului. Acesta este unul din motivele pentru care este recomandata ajungerea la orgasm in timpul menstruatiei – chiar daca nu este cel mai “curat” lucru posibil.

 

Inspirata de acest articol , am rezentat o multime de motive pentru care femeile merita sex oral si sex bun. Oricm noi meritam totul, nu-i asa?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Gateste-ma ca pe o friptura satioasa
Next post Blacklist – scurta destainuire

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: