Loading . . .
Amanta fidela : caut perfectiunea

Amanta fidela : caut perfectiunea

Amanta de meserie, caut baiatul perfect care sa ma faca sa uit de toti ceilalti care-mi rascolesc jumatatile de suflet, sferturile de constiinta, miscarile de orgoliu care (nu) ma opresc din a ma simti singura,  iubita. Cliseic cum se bat cap-in-cap gandurile si trairile atunci cand uiti sa te regasesti in tine, dar vezi perfectiunea in el.

Amanta de meserie, vreau sa ma asigur ca fetisurile tale au fost implinite la momentul potrivit si ca de acum incolo ai timp doar de dorintele mele. Te vreau in timpul meu liber dar vreau ca tot timpul tau ocupat sa fie al meu, deoarece timpul tau liber e al ei, iar eu vreau tot ce nu poate ea sa primeasca.

Eu vreau acele muscaturi de solduri, rontairi de sfarcuri si palme peste fund pe care nu-ti permiti sa i le dai ei pentru ca risti sa dormi pe prag cu toasteru in brate sa-ti faci singur sandwichurile. Eu vreau sa trec de la sarutari suave menite sa ne sacadeze respiratiile la legaturi suficient de puternice incat simplul fapt ca mi-ai prins mainile la spate sa ma excite, sa ma incoarde, sa ma faca sa gem inauntrul meu, in afra mea. Sa stie toti vecinii ca sunt acolo, ca esti acolo, ca impreuna facem istoria orgasmelor.

Fidelitatea ta este ceea ce conteaza. Pentru mine. Vreau sa-mi fii fidel, vreau ca totul sa fie ca o relatie de perfect pentru ca daca teoria spune ca cel mai bun sex este in relatii, iar eu vreau asta. Te vreau pentru mine acele cateva ore pe zi pentru ca eu in egoismul meu sunt sigura ca mi se cuvine fidelitatea.

Dragul meu, observa ironia de amanta fidela si stabila. Observa ironia ca atunci cand ma vrei stii unde ma gasesti, stii ca sunt o evadare a ta pe care ti-o permiti pentru ca a ajuns ca un fel de alint. Eu sunt alintul tau din fiecare clipa in care simti ca nu mai poti face fata.

Amanta fidela, caut orgasme care sa-mi faca trupul sa fremete, buze care sa nu se sature de mine si masaje care sa-mi descpere in fiecare secunda o alta parte din mine de care nu stiam. Nu insel pentru ca relaxarea si fantezia sunt lucrurile de care avem cea mai mare nevoie sa trecem peste greutatile zilnice, nu te sun, nu te intreb. Vreau doar sa te am, cateva ore, pentru mine si atat!

157

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Agatand un fotograf
Next post Sunt un artist amagit

Arhiva

Categories