Loading . . .
Am sa ma gandesc la mine

Am sa ma gandesc la mine

Am să mă gândesc doar la mine, îmi spui, în timp ce mă întinzi pe pat și începi să mă săruți. Asta nu mă deranjează deloc, dar n-am să-ți spun asta. Am să te privesc în timp ce te servești din mine, așa cum ți se cuvine, așa cum mi se cuvine, așa cum toate jocurile astea de cuvinte pleacă tocmai în zonele acelea de minte pe care le ai neexplorate. Bine, acum, când spun despre tine că le ai neexplorate, nu vreau să insinuez nimic, vreau doar să spun, că în tine există atât de multe sexualitate, atât de multe lucruri care pot face – cu ușurință – absolut orice femeie să se urce pe pereți de plăcere.

Nu îți voi spune să nu te înfrupți din mine. Am să stau absolut cum vrei tu, fără să fac mofturi, doar bucurându-mă de tot. Nu cred că ai vreo metodă prin care să fii atât de egoist încât să nu mă pot bucura și eu de bucuria ta. Am totuși, avantajul faptului că tu adori să explodezi doar în momentul în care eu tremur sub tine si te strâng tare din toate părțile de plăcere pentru orgasmele și artificiile care explodează în interiorul meu atunci când te simt.

Mi-ai întors fundul în sus și ți-am simțit mâinile cum prind de el. Prindeai flămând, de parcă era o bucată de pâine caldă din care tocmai îți doreai să te înfrupți flămând. Mi-am lăsat corpul moale în mâinile tale, te puteai juca liniștit cu absolut orice, urma să mă mulez pe otice mi-ai spune, oricum mi-ai spune. Voiam să văd zâmbetul tău egoist și satisfăcut, la fel cum îl privești tu pe-al meu după fiecare explozie de orgasme care ne udă pe amândoi până la schimbarea așternutului.

Mi-am ridicat fudul să-l poți vedea mai bine, l-am ridicat doar pentru a-mi întoarce mai apoi capul și a te vedea flămând. Ți-ai mușcat buza și m-ai privit. Am zâmbit – pentru că alt semn prin care să-ți spun: servește-te, nu aveam în acel moment. Mi-ai prins fundul în mâini, l-ai depărtat privind cât de mult am reușit să mă ud. Simțeam că mai am puțin și încep să mă scurg, doar din tensiunea așteptării tale. M-ai așezat frumos la nivelul tău, iar apoi ai intrat încet, fără grabă. Te-am simțit tare și flămând. Te-am simțit atât de intens încât n-a fost nevoie să te miști deloc ca să mă termin instantaneu într-un orgasm, doar prin pura ta plimbare prin interiorul meu fierbinte până când fundul meu s-a lovit de tine. Mi-am mușcat buza ca să nu scap un geamăt tremurat de plăcere, mi-ai observat reacția iar fămânzeala ta creștea pe măsura fierbințelii mele.

Palmele tale loveau ritmic fundul meu. Ritmul același cu mișcarea ta, cu respirația mea sacadată și cu orgasmul pe care încercam să-l amân cât mai mult până când simt că nu mai pot și voi exploda de plăcere. Voiam, în egoismul meu să mă preling de-a dreptul pe corpul tău, să explodez de plăcere sub paleme tale care-mi înroșeau încet fundul. Mă abțineam de la orice, dar ritmul tău flămând și pofta ta, făcea totul să devină absolut imposibil  de suportat. Mă topești de excitare și de poftă atunci când mâinile tale mă ating, atunci când palmele tale-mi înroșesc fundul de care ești atât de nesătul, atunci când te simt cum pulsezi de poftă până în cel mai adânc punct al meu, făcându-mă să mă abțin cu greu de la a exploda la fiecare adâncire-a ta în interiorul meu. Mâna ta se prelinge peste spatele meu și se-ncâlcește în părul meu trăgându-mă ușor. Mi-am arcuit spatele automat de plăcere, iar de această dată n-am mai suportat să nu am un geamăt scăpat printre dinți. Ți-ai încleștat mâna adânc în părul meu, cealaltă în fundul meu și mișcările alerte m-au făcut să nu mai am nicio șansă din a-mi abține vreun orgasm. Erai deasupra mea, în mine adânc, mă dominai din fiecare punct de vedere, îți făceai pe plac fără vreo vină, mă excita plăcerea ta într-atât încât, n-am mai reușit să mă abțin. Am lăsat fiecare mușchi al meu să se relaxeze, am lăsat orgasmul meu să explodeze peste tine care pulsai de poftă în interiorul meu. M-am împins puțin spre tine, iar dacă nu aș fi avut un pic de echilibru pe brațe, cădeam din genunchi mai repede decât aș fi vrut. N-ai avut nevoie de mai mult pentru a ridica miza, a-mi mări orice nivel de plăcere, bucurându-te și tu de al tău moment de egoism.

Am căzut îmbrățișați și zâmbind pe pat. Am rămas zâmbind și privindu-ne fără să spunem nimic. Mi-am lipit buzele de tine, de fiecare centimetru al tău la care ajungeam fără prea mult efort. Îmi place chipul tău flămând și satisfăcut. Nu vrei să fii egoist mai des?

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Cautam
Next post Dezbraca-ma de orgasme

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: