Loading . . .
Dezbraca-ma de orgasme

Dezbraca-ma de orgasme

Nu știu care e mai rezistent dintre noi doi. Acum, am să spun că tu, pentru că eu mă topesc de orgasme din momentul în care mă privești, mă iei în brațe și-ntre mângâieri și sărutări îmi spui: ești cam prea îmbrăcată pentru ce vreau eu să fac cu tine. Întotdeauna sunt prea îmbrăcată, mă simt așa și atunci când sunt complet dezbrăcată. Parcă aș mai da ceva jos de pe mine, dar fizic nu am ce.

Îmi citești gândurile și reușești să mă dezbraci de mine, de orice urmă de gânduri și nu în ultimul rând, de orgasme. Mă dezbraci de orice formă de energie pe care aș putea să o am atunci când ajung în fața ta.

Mă dezbrac, încet, sub privirile tale flămânde. Mă privești și-ți muști buzele pe măsură ce eu arunc fiecare accesoriu vestimentar jos de pe mine. Nu mă grăbesc nicăieri în a mă dezbrăca, dar nici nu am să o fac prea lent, pentru că sincer, îmi doresc să rămân goală cât mai repede.

Mă tragi aproape de tine și mă lipesc de tine. Pielea ta este moale, sfârcurile mele întărite se lovesc de pieptul tău fierbinte. Te privesc în ochi ca cea mai submisivă fetișcană pe care ai avut-o vreodată în fața ta. Mă simt pregătită de orice gând pe care l-ai putea avea în acest moment.

Mă întorci cu fundul spre mine, mâinile tale mă prind tare de el. Nici nu știu dacă mă doare sau mă întărâtă mai mult. Îmi întorc capul spre tine să fur atingerea buzelor tale umede și flămânde.

Stai frumos
, îmi spui, în timp ce îmi mângâi spatele împingăndu-mă să ridic fundul spre tine. Mâna ta alunecă peste fundul meu iar apoi îmi depărtează încet picioarele.

Stai așa, frumos, să te văd cum te uzi!

Îmi ridic frumos fundul spre tine, să îl poți admira. Nu știu cât sunt de udă, dar simt că încep să mă scurg, doar la gândul că privirea ta mă mănâncă înainte de orice.

Nu apuc să gândesc bine asta pentru că încep să simt palmele tale cum se lovesc de fundul meu. Încep încet, pe fiecare parte. Sunetul și sentimentul mă fac să-mi arcuiesc spatele de plăcere și excitare, iar asta nu face decât să-ți facă o poftă mai mare și să începi să lovești cu mai multă putere.

Nu știu cât timp a trecut, dar cert este că gâfâi și am orgasme sub loviturile palmelor tale peste fundul meu. Uneori, primesc o pauză de câteva secunde, în care îți simt degetele reci cum alunecă între picioarele mele să vadă cât de mult m-am udat.

Nu este destul
, te aud spunând, iar apoi o iei de la capăt pe gemetele mele și sunetul pe care-l face palma ta în momentul atingerii fundului meu. Nu te opri și dă-mi toate orgasmele așa!

Dar nu te-ai oprit, pofta ta a crescut cu mult, iar în momentul în care nu mă așteptam, te-am simțit cu intri flămând în mine, alunecând fără nicio problem. Ai intrat atât de adânc și de puternic încât n-am putut să îmi controlez tipătul de plăcere și orgasmul care începuse să țâșnească din mine.

Nu te-a oprit nimic, fundul meu roșu îți aparținea, ropotele de palme mă făceau mai flămândă, iar ritmul tău adânc în mine mă făcea să nu mai am cum să știu cân s-a terminat un orgasm, sau dacă – cu adevărat – s-a terminat unul.

Doar când ai considerat tu că a fost destul pentru mine, ai mărit miza cu orgasmul tău puternic. Am căzut amândoi pe un colt de pat tremurând de plăcere și râzând ca proștii.

Aș putea să fumez o țigară și să o iau de la capăt, îți spun privinu-te flămândă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Am sa ma gandesc la mine
Next post Ochii flamanzi care cer orgasme

Arhiva

Categories