Loading . . .

un halat negru

Cand eu port halatul tau negru, halatul tau moale si negru, iar tu stai si admiri cum mi se vede jumatate din picior – ceva trebuie facut. Nu credeam ca halatul tau este atat de moale, si speram sa ajung in el dezbracata de altcineva – nu de mine. Pana la urma, pentru arta facem sacrificii iar daca asta inseamna ca trebuie sa stau in halatul tau pufos si sa simt mirosul tau de barbat proaspat cum se impregneaza pe pielea mea atunci nu am sa comentez. Imi place, iar privirea pe care mi-o arunci cand vezi cum savurez timpul in halatul tau.

Sunt sigura ca ai vrea ca alte conjucturi sa ma aduca la tine in halat. Sunt sigura ca ai vrea ca tu sa acoperi acel halat peste trupul meu ud, cand iesim de sub un dus fierbinte, un dus atat de fierbinte incat ne racoreste. Aparent noi eram mult mai pofticiosi unul de celalalt, iar acum nu este apa destul de calda sa ne friga, ci doar apa care ne racoreste. Apa fierbinte care face ca aburii sa iasa din trupurile noastre flamande. Hainele sunt insirate prin toata casa, pentru ca aparent – de data asta – ai tinut neaparat sa te ocupi personal de dezbracatul meu. Uneori imi place sa ma dezbrac singura, dar de aceasta data a fost amuzant sa jucam ceva pe dezbracate si sa ne fugarim reciproc pentru a ne pierde bluze, tricouri, pantaloni, chiloti.

 

Tin minte privirea ta prima data cand am imbracat halatul “poti ramane in chiloti si sutien”, am zambit si aranjandu-mi halatul pe umar am urlat in timp ce inchideam usa dupa mine “ar fi trebuit sa observi deja ca nu port sutien”. Am uitat ca pe barbati pana si o bustiera ii induce in eroare. Ei vad doar bretele si se gandesc cu groaza la : unde dracu ar trebui sa se deschida dracia asta. Am sanii mici, iar bustierele le folsesc pentru ca nu imi place sa-mi arat intotdeana sfarcurile care striga atentie. Sfarcurile mele tanjesc dupa atentie si daca te uiti atent la ele, le poti vedea cum iti spun : saruta-ne, musca-ne, alinta-ne! Parca te hipnotizeaza si tot ce ajungi sa iti doresti este sa-mi rupi bluza de pe mine si sa iti infigi gura in ele. De aceea port maieuri dragalase, bustiere si lucruri de acest gen. Mai opresc si ele din avantul sfarcurilor. Ah… privirea ta cand ai stiut ca acel halat va mirosi a mine. Va mirosi a pofta mea pentru tine in acea ora in care m-am fofilat pe langa tine privindu-te subtila, multumindu-ma sa te savurez doar din priviri.

Daca privirile noastre de atunci ar fi putut trece la fapte, lentilele care filmau aveau un subiect mult mai palpitant. Uneori este deajuns ca putin sa se vada, putina piele, cu toate ca uneori aveam impresia ca ma privesti peste umar si te uiti la sfarcurile mele. Ah, cand ne lipeam unul de altul, ne zambeam subtil, multe lucruri ne treceau prin minte si sunt sigura ca erau de fapt aceleasi ganduri care pendulau intre mine si tine. E usor cand ne intelegem din priviri chiar daca doar ne tachinam. Chiar daca singurul lucru pe care-l facem este sa ridicam mai sus tensiunea dintre noi.

Credeam ca este un mit faptul ca se poate creea atata tensiune intre doi oameni doar din priviri, dar in momentul in care va pica halatul negru, toata tensiunea se va elibera. Trupurile noastre se vor simti libere iar noi, vom gafai razand admirand tavanul. Poate nu era o idee atat de buna sa ne lunghim cu tachinatul. Poate ca acesta este motivul pentru care totul are un farmec aparte acum. Poate ca am nevoie de un halat negru si pufos care sa-mi spuna mai multe despre tipul pe care-l vizitez. Poate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Mirosul a proaspat…
Next post Vreau sa testam pozitia asta

Arhiva

Categories