Loading . . .

Alinta-ma

Baga-ma in seama atunci cand e nevoie. Nu ma lua in seama cand plina de nervi urlu la tot ce misca in jurul meu. Nu ma lua in seama cand am prea multe glume mai mult sau mai putin potrivite in program.

A ma cunoaste si suporta in toate toanele mele inseamna a ma iubi si tot ce vreau eu este a ma avea. Vreau sa ma ai asa cum trebuie : dragastoasa  si calma, dispusa sa te mananc din priviri doar. Sa ma pisicesc pe langa tine cersind atentie ca o adevarata diva. Am nevoie de tine pentru ca cearcanele mele sa nu mai conteze. Am nevoie de tine pentru ca o parte din calmul tau trebuie sa se intinda prin toata sprafata corpului meu. Atunci cand iti pui mainile pe umerii mei si ma masezi pentru ca tot spatele meu sa se arcuiasca iar eu sa-mi las capul pe spate cu ochii inchisi si sa gem. Atunci cand mainile tale se incolacesc in jurul abdomenului meu si pe gatul meu iti simt buzele, iti simt dintii.

Spatele meu lipit de abdomenul tau atat de tare incat se aude acel sunet cand pielea noastra se izbeste. Acel sunet care este ca un ding de incepere de orgasm pe care-l construim amandoi, buze-n-buze in timp ce trupurile noastre tanjesc unul dupa altul. Mangaierile astea care le increstam unul in pielea altuia nu sunt deajuns sa ne faca sa ne simtim in largul nostru.

Adora-ma atunci cand am nevoie de tine, atunci cand fiecare particica a trupului meu trebuie sa se relaxeze in bratele tale, atunci cand eu vreau sa ma avant pisiceste si sa cersesc dupa orgasmul acela pe care eu cred ca-l merit iar tu esti sigur ca trebuie sa tanjesc mult dupa el. Ma vei pedepsi – sunt sigura si imi vei lungi momentele de agitatie lasandu-ma balta la fiecare punct foarte aproape de orgasm. Lasandu-ma in agonie tanjind dupa un orgasm, cersind dupa ceva ce tot timpul consider ca mi se cuvine, cersind dupa ceva ce tu stii ca trebuie sa merit.

A te flata cu o multime de cuvinte frumoase nu inseamna ca merit, inseamna ca stiu sa ma lingusesc. Tu vrei sa iti arat ca merit si asta prin a reusi sa-ti dau o atentie pe care o meriti cel putin la fel de mult ca si calmul de care dai dovada atunci cand arunc cu rautati in toate directiile doar de dragul de a ma simti eu bine. Tu ma vei face sa merit acel orgasm pentru purtarea de care am dat dovada. Ma vei face sa merit sa ma bagi in seama, pentru ca daca o faci –  faci pentru ca e nevoie

 

 

Comenteaza fara Facebook

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous post Asteptandu-te in parc
Next post Arta unei pozitii

Arhiva

Categories

%d bloggers like this: